2777
2789

دو ماه پیش تولد دوسپسرم بود براش کادو گرفتم و کیک اینا،خیلی تشکر کرد و گفت جبران میکنم و از این حرفا… الان چندروز پیش تولدم بود فقط استوری گذاشته بودم اونم اونروز محل کارش سرش شلوغ بود ندیده بود،منم هیچی نگفتم صبر کردم، امروز گفت قرار بذاریم منتظر بودم حضوری یه چیزی بگه اصلا هیچ اشاره ای به تولد نکرد☹️بنظرم کلا متوجه نشده،چجوری بهش بگم تولدم بود که بد نشه؟؟؟

مستقیم یا غیرمستقیم؟یه روشی که ضایع نباشه🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس لباس بفرست بگو اینو ببین قشنگه فلانی برا‌  تولدم خریده باچی ستش کنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی یه چیز بگم ناراحت نشی. یه کسی بود دوست پسرش سوئد بود هر ماه برای ماه گرد از سوئد زنگ میزد مشهد برای عشقش گل میخرید میفرستاد در خونشون. خودتو گول نزن شلوغ بوده فلان بوده 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اره غیر مستقیم بنظرم باید یه چیزی بگم ،اینم فکر خوبیه مرسی🙏🌸

فدایت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی یه چیز بگم ناراحت نشی. یه کسی بود دوست پسرش سوئد بود هر ماه برای ماه گرد از سوئد زنگ میزد مشهد ب ...

اخه اگر میدونست مطمئنم حداقل تبریک میگفت،از نظر کاری هم در جریانش هستم میدونم هم مریض بود هم سرش شلوغ بود، پیج کاری خودشو همکاراشو دارم که جلساتشونو کاراشونو استوری میذاره