2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 253 پست
دوستان شما پتوهاتون خودتون می شویم یا خشکشویی من همیشه با لگن میشستم تا حالا خشکشویی ندادم اگه تجربه ...

من یه لگن بزرگ خریدم تو حیاط میشورم گلم نمی

صرفه ۳پتو ۲۰۰تومن بعدشم مطمعن تره من میترسم با پتو های دیگه قاطی کنن تمیز نشن فقط شوهرم پتوهای دفتر کارشو میده خشکشویی اصن خونه نمیاره زیاد کثیف میشن

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

آفرین دقیقا

البته به محل سکونتم بستگی داره،تهران مامانم هرسال نیشوره بااینکه پتجره باز ننیکنه،دوده داره،یا خودم عسلویه بودم،پرده سالی ددبارم میشستم،ولی الودگی زیاد بود وشرایط اب وهوایی میطلبید شستشو دائمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووخیییی عزیزمممم خداحفظشون کنه پس 😍😅♥️اونجوری که همسرم مناسبتی چیزی برام میخره برای پسرم چیزی می ...

اره دخترمنم اینطوره اگه بگیم تولد مامان یا بابا قهر میکنه همش میگیم تولد توعه😂😂

ممنون عزیزم همچنین🧿❤️

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

البته به محل سکونتم بستگی داره،تهران مامانم هرسال نیشوره بااینکه پتجره باز ننیکنه،دوده داره،یا خودم ...

ما گیلان هستیم آلودگی خبری نیست 😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آخه ما حیاط نداریم همیشه تو لگن حموم میشستم

من تو بالکن میشورم یه لگن بزرگ. دارم. 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

اره دخترمنم اینطوره اگه بگیم تولد مامان یا بابا قهر میکنه همش میگیم تولد توعه😂😂ممنون عزیزم همچنین� ...

اوخیییی چقدر شیرین 

انشالله خدا هم به من لطف کنه دختر سالم و صالح بده جنسم جور بشه شوهرم خیلی دوست داره 😍

مچکر عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره دخترمنم اینطوره اگه بگیم تولد مامان یا بابا قهر میکنه همش میگیم تولد توعه😂😂ممنون عزیزم همچنین� ...

پسر منم.  واسه تولد من به باباش میگفت بگوووو کیک و اسه من خریدی 🤣🤣🤣

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

اوخیییی چقدر شیرین انشالله خدا هم به من لطف کنه دختر سالم و صالح بده جنسم جور بشه شوهرم خیلی دوست دا ...

انشالله

عه پسر منم اینطوره

تازه عکس عروسی بدش میاد میگ من کجام ی مدت گریه میکرد جمع کردم تا ۲سال چون شید گریه میکرد پس من کجام

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....