2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8109 بازدید | 253 پست
انشالله عزیزم ممنونم واقعا ازت با حرفات کلی امیدوار شدم

قربونت بشم 😘

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

سینک رو با چی میشورید ؟ وایتکس زدم تمیز نشد .‌

شیر آلات رو با چی میشورید ؟ مال من سفید و طلایی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خفظش کنه عزیزم نه داریمش ۴سالشه سوگل امسالم خداروشکر داداشش بهمون اضافه شده😅❤️

اوووخیییی عزیزمممم خداحفظشون کنه پس 😍😅♥️

اونجوری که همسرم مناسبتی چیزی برام میخره برای پسرم چیزی میخره چون خیلی دلخور میشه😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من فقط اتاق پسرم مونده و یه رنگم اتاق خواب خودمون میخواد بقیه کارا رو کردم تو این یه هفته فرشامم ماه پیش دادم شست فقط مونده لوستر و مهتابیا ک کار همسرمه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

والا من هرسال این موقع خونه تکونی شروع میکردم امسال هنوز شروع نکردم به این دلیل که منتظرم آش دندونی دخترم درست کنم بعد شروع کنم بعد این که دخترم یک سالشه بغلی شده و خیلی ازیت می‌کنه منم هی تنبلی میکنم متاسفانه 🥺

نه پنجره اگه باز نکنی،چون زیر پردم دارن،کثیف نمیشن،من خودم الان۴ساله نشستم

آفرین دقیقا 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

والا من هرسال این موقع خونه تکونی شروع میکردم امسال هنوز شروع نکردم به این دلیل که منتظرم آش دندونی ...

الانم زوده که  کم کم شروع کن

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

نه باورت میشه اصلا کثیف نشده چون درو پنجره مدام بسته بوده و هیچ دود روغن و کثیفی هم توی خونه نبودع ب ...

خب کثیف نشده نشور الکی چرا خودتو اذیت کنی برا خونه من حس میکنم کثیف میشه چون آشپزخونه هست اتاق خواب ها رو سالی دوبار فقط میشورم کوچیکن میندازم لباسشویی 

والا من هرسال این موقع خونه تکونی شروع میکردم امسال هنوز شروع نکردم به این دلیل که منتظرم آش دندونی ...

من تا دوسالگی دخترم خونه تکونی نکردم مادر چقد جون داره مگه ب خودت فشار نیار

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
من نصف خونه تموم شداما پسرم همونا رو دوباره کثیف کرد نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی بی نظم همچی میریزه

چند سالشه