2777
2789
عنوان

اینجاغریبم

308 بازدید | 32 پست

چقدر گربه کردم خدایا آخه چرا 😔😔😔😔😔خواهرشوهرم ۵ سال کوچیکترازمنه زایمان کرده ۳ تا خواهر داره یه جاری هم دارم دارم خداشاهده فقط روز اول اومدن پیشش من هرروز رفتم کاراشوکردم مادرشوهرم به بچه میرسید من خم میشدم شلوار وجورابشودرمیاوردم پاش میکردم حموم رفتنی تابیاد سربخاری لباساشو تا شورتو نواربهداشتیشوگرم میکردم نه ناهار میموندم نه شام امروز دخترم گفت مامان بعداینکه توازخونه عمه رفتی عمه به عزیز گفت اینم دیگه ازاینجا دست برنمیداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جمله همه کاراشونو کردم خواهر اخ اخ که چی کشیدم منم از این کارا کردم جوابشم مثل تو گرفتم اتفاقا غریبم بودم بیشتر محبت میکردم تا پیششون باشم بچم تنها نباشه .... دیگه کندیم عزیزم فایده نداره شمام عادت میکنی کم محلی میکنی .بهشون پی کاری هنری چیزی باش از اینا دور بمون کاراشونم نکن چون فایده نداره. 

خیلی ببخشیدا ولی حقته 

ناراحت نشو به دل هم نگیر 

در عوض یه درسی بگیر تا ازت کمک نخواستن کمک نکنی 

من خودم ضربه خورده مادر شوهر هستم گوشمو‌کشیدم به توام میگم بکش گوشتو و نکن دیگه 

فدای سرت غصه نخور دیگه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

این جمله همه کاراشونو کردم خواهر اخ اخ که چی کشیدم منم از این کارا کردم جوابشم مثل تو گرفتم اتفاقا غ ...

دقیقا منم میگم از تنهایی بهتره که حوصله بچههامم سر نمیره فقط واگذارش میکنم بخدا من تاشورت ونوارو گرم میکردم روبخاری میدادم دستش