2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهبعدشم سرفه های شدید و خشک

علایم آبریزش بینی و اینا نداشتین مستقیم گرفتگی صداداشتین؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

منم خیلی صدام گرفته یعنی از ویروسه؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
بدون هیچ علائمی؟

اره

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
اولش کاملا مثل سرماخوردگی بود بعد گرفتگی صدا و سرفه های شدید و خشک

ممنونم ،خواهرم الان باهاش تلفنی حرف زدم اولش صداش رو نشناختم اینقدر گرفته بود😳وقتی ازش پرسیدم سرماخوردی گفت نه فقط اولش سردردشدید شدم و الانم صدام گرفته ،کمی نگران شدم.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اره

دقیقا خواهرمنم شرایطش مثل شماست صداش کامل گرفته بدون هیچ علایم سرماخوردگی

دقیقا خواهرمنم شرایطش مثل شماست صداش کامل گرفته بدون هیچ علایم سرماخوردگی

انشااله که به زوی برطرف میشه

انشااله که به زوی برطرف میشه

توکل برخدا صدای شماهم کامل گرفته است رفتین دکتر؟

توکل برخدا صدای شماهم کامل گرفته است رفتین دکتر؟

نه نرفتم عزیز

کامل نگرفته

ببینید برطرف نمیشه تا چند روز دیگه

از رفلاکس معده هم میشه

ممنونم ،خواهرم الان باهاش تلفنی حرف زدم اولش صداش رو نشناختم اینقدر گرفته بود😳وقتی ازش پرسیدم سرماخ ...

بهتره بره دکتر 

من نرفتم الان ب شدت سرفه میزنم در حد خفگی 

البته من آسم هم دارم

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بهتره بره دکتر من نرفتم الان ب شدت سرفه میزنم در حد خفگی البته من آسم هم دارم

آره بهش گفتم دکتر رفتی گفت نه خداکنه بره ،صداشو نشناختم به زورحرف میزد.