2777
2789
عنوان

نصیحت به یه نوجوون گمراه

98 بازدید | 17 پست

نمیدونم چیکار کنم راجب همچی

درس علاقه اینده احساسات شغل .. نمیدونم چم شده خوشبین بودم راجب همچی کتابای مختلف میخوندم کمکم میکردن الان دیگه هرچقدر سعی میکنم بازم نمیشه 

اصلا نمیدونم چیکار کنم امیدی ندارم .. میشه یکم نصیحتم کنید از تجربه هاتون لطفا🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ی چیز بهت میگم اگه موقعیت اجتماعی بالایی داشته باشی خیلیا جلوت خم و راست میشن درس واسه اونایی که وضع مالی متوسط دارن بهترین گزینه س تمرکزتو بذار رو پیشرفتت 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

میدونی اینقدر که میبینم ارزشمون پایینه میگم هرکاری بخوام بکنم حمایت نمیشم خیلی بده..

تو تلاشتو کن بعدشو بسپار به خدا مطمئن باش خودش بلده چیکار کنه به چیزای منفی فکر نکن زمانتو هدر میدی

یکم که بزرگ تر بشی پشیمون میشی از استپ کردنات🤗🤗

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
فقط ی چیز بهت میگم اگه موقعیت اجتماعی بالایی داشته باشی خیلیا جلوت خم و راست میشن درس واسه اونایی که ...

موقعیت بالایی ندارم ولی گوشه گیر نیستم میتونم خوب باشم با همه ولی میبینم وضعیت اخلاق ملت واقعا ترجیح میدم فاصله بگیرم ازشون.. همکلاسیام همشون دورو و عقده ای اصلا معلوم نیست چشونه 

موقعیت بالایی ندارم ولی گوشه گیر نیستم میتونم خوب باشم با همه ولی میبینم وضعیت اخلاق ملت واقعا ترجیح ...

حد فاصله تو حفظ کن باهاشون از موفقیت هات و تلاش ها و هدف هات به کسی نگو حسود پیدا می‌کنی 

تو تلاشتو کن بعدشو بسپار به خدا مطمئن باش خودش بلده چیکار کنه به چیزای منفی فکر نکن زمانتو هدر میدیی ...

من واینستادم فقط نگاه کنم من دارم رو نقاشی و زبانم تنهایی کار میکنم ولی اصلا حسی ندارم نسبت بهش چجوری بگم...

من واینستادم فقط نگاه کنم من دارم رو نقاشی و زبانم تنهایی کار میکنم ولی اصلا حسی ندارم نسبت بهش چجور ...

خب می‌دونم چی میگی برای خودت یه آینده تصور کن مثلاً بگو یادگیری زبان در آینده چه خدمتی بهت می‌کنه اگه خودتو قانع کردی ادامه بده 

فقط ی چیز بهت میگم اگه موقعیت اجتماعی بالایی داشته باشی خیلیا جلوت خم و راست میشن درس واسه اونایی که ...

درسم خوبه ولی انتخاب رشته دارم امسال هیچ علاقه ای به هیچی ندارم او همه چی هم خوبم هیشکیو ندیدم همچین موقعیتی باشه که یکم ازش مشورت بگیرم میخوام خانوادمو سربلند کنم 

خب می‌دونم چی میگی برای خودت یه آینده تصور کن مثلاً بگو یادگیری زبان در آینده چه خدمتی بهت می‌کنه اگ ...

اصلا نمیدونم هدف اصلیم از یادگیری همه اینا چیه مثلا ارامش یا یه زندگی درست حسابی؟ نمیدونم 

اصلا نمیدونم هدف اصلیم از یادگیری همه اینا چیه مثلا ارامش یا یه زندگی درست حسابی؟ نمیدونم

خب احتمالا خودتو تو بمباران اطلاعاتی و آموزشی قرار دادی دور خودتو سبک کن یکی دو مورد انتخاب کن بقیه رو بیخیال شو