2777
2789
عنوان

اخ که دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭اقا بخدا خیلی حالم بدهفکر میکردم همه چیز تموم شده باشهحتی یه درصدم فکرشو نمیکردم

ایشالله بمیره برات نابود بشه روزی صد بار بگه گ.وه خوردم 

ماجرا رو با مامانت درمیون بذار اگه پشتت رپ نگرفت برو بهزیستی یا زنگ بزن اورژانس اجتماعی فقط یه لحظه با این نر یه جا نمون

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

تعرض در چ حد ک متوجه نمیشی ؟ مگه چقد خوابت سنگینه؟

من نمیدونم واقعا نمیدونم دیشب چه اتفاقی افتاد

هیچوقت فکرشم نمیکردم تو خواب همچین کاری کنه

همیشه بیداری بوده

خوابم کلا خیلی سنگینه، مگه اینکه سروصدای خیلی زیادی بشنوم یا گرمم شه بیدار شم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

فقط بگو مادرت کجاس؟ چقدر متوجه رفتار پدرت نمیشه؟

هزار بار بهش گفتم حتی یه بار که میخواستم خودکشی کنم گوشه ی نامه خودکشیم در این باره نوشته بودم، اما هر بار باور نکرده و گفته این چرت و پرتا چیه

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ایشالله بمیره برات نابود بشه روزی صد بار بگه گ.وه خوردم ماجرا رو با مامانت درمیون بذار اگه پشتت رپ ن ...

اینو یکی دیگه از کاربرا بهم گفته بود، اما وقتی پرس و جو کردم دیدم اورژانس اجتماعی فقد یه مدت گردن میگیره، بعد یه تعهد از بابام برمیگردونن خونه، اونوقته که سرم روی سینمه به خاطر آبرویی ک ازش بردم

هزار بار بهش گفتم حتی یه بار که میخواستم خودکشی کنم گوشه ی نامه خودکشیم در این باره نوشته بودم، اما ...

از همین میترسم هزار تا مشکل برات پیش میاد ....به معلمی خاله ای عمه ای نمیشه بگی؟ 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
اینو یکی دیگه از کاربرا بهم گفته بود، اما وقتی پرس و جو کردم دیدم اورژانس اجتماعی فقد یه مدت گردن می ...

خوب چکار کنی 

خیلی ناراحت شدم ...

هر وقت تو سایت برا یکی خیلی ناراحت شدم تاپیک در‌غ از آب دراومد...امیدوارم الانم همینطور باشه

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
اینو یکی دیگه از کاربرا بهم گفته بود، اما وقتی پرس و جو کردم دیدم اورژانس اجتماعی فقد یه مدت گردن می ...

حییف دست و پام گیره😑

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

خوب چکار کنی خیلی ناراحت شدم ...هر وقت تو سایت برا یکی خیلی ناراحت شدم تاپیک در‌غ از آب دراومد...امی ...

ببخش حالتونو بد کردم

بخدا اگه میشد ۵ ساعت ویسو کامل اپلود میکردم

نمیدونم چرا خوددرگیری دارم هزار بار هزار بار گوشش دادم

قبلا یه بار خواستم از خونه فرار کنم، اما چون واقعا جایی رو نداشتم نصف روز نشد ک پیدام کردن

ببینین میخوام بهش قرص تپش قلب یا یه همچین چیزی تو غذا بدم سکته کنه، اونوقت پزشکی قانونی میفهمه چیزی خورده؟

از همین میترسم هزار تا مشکل برات پیش میاد ....به معلمی خاله ای عمه ای نمیشه بگی؟

نه واقعا نمیشه

در چه حد بود؟؟

هیچوقت تعرض به تجاوز نرسیده بود

یعنی دستمالی و این حرفا🤦🏻‍♀️💔

حتی بخوامم شکایت کنم پزشکی قانونی چیزی نمیفهمه چون چیز کامل نبوده

فقط بکشش ،حلالیت دیگه چیهبیشعورررررر کثافت لجن عوضی سگگگگگگ

باورت بشه یا نه خیلی به این فکر کردم خیلی زیاد که یه کاری کنم بمیره، البته قبل از اینکه طلب حلالیت کرده بود بیشتر این انگیزه هارو داشتم، الان زده ب سرم برم قرص قلبی چیزی بخرم تو غذا بهش بدم،اونوقت میفهمن که قرص خورده؟

مادرت درجربانه؟ استارتر جدی میگی اینارو ...من واقعا روحیه حساسی دارم غصه تو میخورما!!!

ببخش حالتو بد کردم واقعا شرمنده

آره بهش گفتم اما باور نکرده بود، حتی تو نامه خودکشیمم نوشته بودم بهم گفت این چرت و پرتا چیه

خوددرگیری دارم از دیشب تاحالا هزار بار اون ویسو گوش کردم حال خودمو بدتر کردم

ببخش حالتو بد کردم واقعا شرمندهآره بهش گفتم اما باور نکرده بود، حتی تو نامه خودکشیمم نوشته بودم بهم ...

عزیزدلمم واقعا برات متاسفم..کاش زودتر مستقل شی واقعا حیف روحیاتته که ی ادم ببخشید پست لکه دارش کنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸