2777
2789
عنوان

بنظرتون خواهرم بهم حسودی میکنه

208 بازدید | 12 پست

خواهرم خودش گفته که نمیخواد ازدواج کنه و سر ازدواج نکردنشم خون مامان بابامو تو شیشه کرده همه رو الکی رد میکرد و این آخرا هم تهدید کرده بود که اگه خیلی اصرار کنن خودشو می‌کشه ماهم باور کردیم که خودش نمیخواد و فقط دست به دعاییم که عاقل بشه حالا دیروز خونه مامان اینا بودیم شوهرم اومد دنبالم وقتی اومد پیشونیمو بوسیدو بغلم کرد خواستیم بریم برگشتم دیدم خواهر خیلی با حسرت داره نگام می‌کنه حواسشم اصلا نبود اونموقع خیلی دقت نکردم ولی الان فکر میکنم که چرا اینجوری بود 

یعنی دلش خواسته ازدواج کنه و حسودی کرده؟

یا یه فکرم مثل خوره افتاده به جونم که نکنه به شوهرم نظر داشته باشه خانما نمی‌دونم چکار کنم 

بخدا خواهر بزرگ مجرد داشتن خیلی سخته هر روز باید گوشت تنت آب بشه چی میشد شوهر میکرد می‌رفت راحت می‌شدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نظر نداره

شاید دلیل شخصی برای ازدواج نکردن داره

بعدم ازدواج که هنر نیست حسادت کنه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

اخه شوهر و بوسیدن چه حسادتی داره مثلا خب اگه میخواست شوهر میکرد حالا اگرم یه لحظه فکرش مشغول شه چه ربطی داره که به شوهر شما نظر داشته باشه.شایداز فکرش گذشته که مثلا شوهر کنم یا نه یا ذهنش کلا جای دیگه بوده..چیکار به شوهرت داره

نمیشه که اگه مامانم پرسید چی بگم کاش خواهر مجرد نداشتم ای خدا😭

هیچی بگو کار داره دیگ شما خودت خانواده مستقلی عزیزم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤