2777
2789

به نظرم اون موقع خیلی آرامش داشتیم...

و تو آرامش به خونه زندگی مون میرسیدیم.. به بچه هامون میرسیدیم.. به شوهرمون.. به خودمون..

فکرمون اینقدر درگیر وام و قسط و خرید خونه و ماشین و طلا و ... و پس انداز و اینا نبود..

همون اندازه ای که شوهرمون برامون خرج میکرد و میخرید با همونا لذت دنیارو میبردیم...

ما خانومای شاغل چون درگیر مسائل اقتصادی شدیم فکر و مشغله مون زیاده...

به قول معروف هرکه بامش بیش برفش بیشتر...

واسه درآمد بیشتر دو سه تا کار ریسک اقتصادی انجام دادم هر لحظه استرس اونو دارم...

ای کاش مثل ده سال پیش صبح ها تو آرامش فقط به فکر روشن کردن زیر کتری بودم و برق انداختن خونه و رسیدگی و محبت  به بچم با حوصله و آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسی یه جوری آرامش به دست میاره دیگه

بعضیا کلاً روحیه‌شون به این کارا می‌خوره

یه سریا هم نه

من صرفاً ار این جهت کار رو دوست ندارم چون از خانما خیلی سو استفاده میشه به نظرم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اخخخ بخدا دیروز داشتم با دوستم حرف می‌زدیم می‌گفتیم بشه مثل قبل چقدر خوب بود چقدر زود میگذره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هر کسی یه جوری آرامش به دست میاره دیگهبعضیا کلاً روحیه‌شون به این کارا می‌خورهیه سریا هم نهمن صرفاً ...

من کارمند رسمی دولت هستم و تو یه محیط خانومانه...

هیچ سواستفاده ای نیست..

اما این دغدغه پول و وام و قسط و درآمد بیشتر و فکر خرج کردن که چطور باشه که بیشتر سرمایه گذاری کرد آرامش رو گرفته

من خودم شاغلم

کلی حساب کتاب داره کارم

واسه زندگی قسط داریم 

قسط خونه و ...

و تو هزینه ها خیلی شریکم 

امااااا اصلا خودم حساب کتاب نمی کنم

یعنی حتی نمی دونم چقدر پول تو کارتمه😅اصلا نگا نمی کنم

و تمام کارای مالیمو شوهرم می کنه

عاشق پول درآوردنم ولی حساب کتاب اصلا

چون حس می کنم آدمو پیر می کنه🥲

منم درگیرم

ولی واقعا اینطوری بودن و خیلی بیشتر از موردی مقابلش دوست دارم

کلا شخصیت‌ها فرق می‌کنه

من امروز داشتم فکر میکردم اگه بچه داشته باشم پس کارو چیکار کنم

واقعا دیوونه میشم تو خونه

عادت های اتمی و اثر مرکب
من کارمند رسمی دولت هستم و تو یه محیط خانومانه...هیچ سواستفاده ای نیست..اما این دغدغه پول و وام و قس ...

قبول دارم

کار بیرون و استرسش آدم رو خسته می‌کنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

هر کی یه جوری آرامش داره

من خودم به شخصه دوست ندارم واسه همه چی از شوهرم پول بگیرم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

قدیم

قدیمم 

نکنید همهمون خوب میدونیم قدیما چقدر زنان بیشتر از الان محدود بودن چرا؟ چون استقلال مالی نداشتن

من مادرم همیشهعهه بهم از سنین کم میگفت که زنی که استقلان مالی نداشته باشه پس هرچی شوهرش بگه مجبوره بگه چشم

دقیقااا درست میگفت و خودش هم شاغل بود

همیشه هم خوشحال از اینکه در جامعه حرفی برای گفتن داره

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️