2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ک دوستت داره دیگ

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مامانت ک نمیشه دوستت نداشته باشه صرفا میتونه از دستت ناراحت باشه سر یچیزی و اینطوری نشون بده که دوستت نداره

شوهرتم ک قطعا یه دوره ای دوستت داشته ک گرفتتت؛ ببین الان چه مشکلی هست ک این حسو پیدا کرده یا شایدم اصلا تو اشتباه فکر میکنی

خداام که خداست نمیتونه دوستت نداشته باشه مگ اینکه ادم خوبی نباشی

چطوری خودم خودمو دوس داشته باشم نیاز دارم یکی بهم محبت کنه باهام حرف بزنه به فکرم باشه نیاز دارم به ...

خب اونا مشکل از خودشونه.تنها کاری ک میشع کرد اینه ک خودت خودتو بدوسی وگرنا نابود میشی.عاشق خودت باش ب خودت امید بده

ن اگه داشت این وضع زندگیم نبود

مگ چ وضعشه خدا همه رو دوست داره ،

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مامانت ک نمیشه دوستت نداشته باشه صرفا میتونه از دستت ناراحت باشه سر یچیزی و اینطوری نشون بده که دوست ...

مادری که الان ماه هاست نه زنگی زده نه دیدتت به نظرت چطوری دوسم داره ؟ اگه بمیرمم براش مهم نیس اصلا سراغمو نمیگیره . خودمم زنگ بزنم باهام خوب حرف نمیزنه

شوهرمم که گویا برنامش این بوده که منو بگیره که بتونه اذیتم کنه خودش اینو گفته 

خدا هم که میدید من مادر خوبی ندارم لااقل ی شوهر خوب نصیبم میکرد 

مادری که الان ماه هاست نه زنگی زده نه دیدتت به نظرت چطوری دوسم داره ؟ اگه بمیرمم براش مهم نیس اصلا س ...

چند سالته؟

و خواهر برادری داری ک مامانت فقط ب اونا توجه کنه و تورو یادش بره؟😐

شما نا امیدی مگه میشه خانواده ات دوستت نداشته باشن؟مثبت فکر کن مگه چیکار کردی که دوستت نداشته باشن؟

الان چند ماهه منو ندیدن حتی ی زنگ نمیرنن ببینن مردم یا زنده 

هیچ کاریم نکردم 

خیییلیی افتضاحه داغونه

خودت خودتو دوست داشته باش واقعا قبول دارم زندگی‌زندگیا افتضاح شده ولی چاره ای نیس جز خودت سرگرم کنی و بیخیال باشی