2777
2789
عنوان

داغ بزرگی به دلم گذاشته خدا

190 بازدید | 18 پست

باردارم ۳۲ هفته  متاسفانه هفته گذشته مادرمو. از دست دادم دیگه حوصله هیچی ندارم حتی زایمان و بچه داری 

بارداریم خیلی خوب داشت پیش می‌رفت کلی ذوق کردم و سیسمونی خریدم ولی این ماه های آخر خدا داغ بزرگی به دلم گذاشت آخه چرااااااااا من بنده بدی یعنی؟؟؟ 

غیر قابل تحمله واقعا 

شاید بچت باعث شه قوی باشی و باهاش این دنیا وتحمل کنی:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

روح مادرتون با خوبان محشور باد 😔🙏🖤

به امیدخدا کوچولوت که به دنیا بیاد حالت خیلی بهتر میشه و سرگرمت میکنه 🌸

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم چقدر ناراحت شدم برات خدا صبرت بدهمیشه بگی مادرتون چرا فوت شد چندسالش بودخداوندرحمتش کنه

مادرم ۷۸سالش بود تا شب آخر. روی پای خودش بود یهویی سکته مغزی زد

اینا ی حکمتی داره اصلا ناشکری نکن من ۹سال سفت و سخت جلوگیری کردم باردارنشم چون بارداریم پرخطره دکتر مادرم و جواب کرده ی جورایی .من تازه متوجه شدم باردارم اولش ناراحت شدم بعد کلی کلنجار میگم اینا حکمت خداست ی چزایی پشتشه  قسمت مادرتونم این بوده خرا رحمتش کنه

روح مادرتون با خوبان محشور باد 😔🙏🖤به امیدخدا کوچولوت که به دنیا بیاد حالت خیلی بهتر میشه و سرگرمت ...

الان که خیلی حالم بده خییییلی 

تصورم اینه که حال و حوصله بچه ندارم 

با اینکه چقدر خدا خدا کردم خدابهم بچه بده

الان که خیلی حالم بده خییییلی تصورم اینه که حال و حوصله بچه ندارم با اینکه چقدر خدا خدا کردم خدابهم ...

یکی از اقوام نزدیک زایمانش بود که پدرش فوت کرد

چند روز بعدش زایمان کرد و دخترش به دنیا اومد

یه روز که رفتم دیدنش گفت از وقتی دخترش اومده حالش خیلی بهتر شده و یه جورایی خدا واسش جبران کرده اون غم رو

روحیه اش خیلی بهتر شده بود

قلبا امیدوارم شما هم بهتر شید 🌸

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔