2777
2789
عنوان

دقت کردین اهنگای قدیمی وایرال شدن

72 بازدید | 12 پست

ادیتای اینستا فیلمای عروسی کلیپای تولد  تبلیغ همه چی شده اهنگای قدیمی که واقعام بی نظرین

معین هایده حمیرا لیلافروهر و. ـــ

همه برگشتن به زمان قدیم

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

چی مثلا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی مثلا

کلیپای فرمالیته: اهنگ منصور یکی بود یکی نبود

عروسی: روی رقص شاپرک معین

رقص عروسم اهنگای شاد قدیمی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

من خوشم میادخیلی قشنگناصلا اون حس و حالشون متفاوته

منم پلی لیستم همش اهنگای قدیمی شده

خوشحالم که ترند شده و توجه به سبک قدیمی شده از اهنگ های پر از حرف های رکیک بهتره

واقعا موندم تو اون زمان که تکنولوزیم پیشرفته نبود چه اهنگای بی نظیری ساخته شده  متن شعربامعنی

موزیک ارامش بخش

دقیقا مخصوصا هایده واقعا حنجره طلا بود حیف این صدا که نیست

روحش شاد نمونه اش نمیاد

بله من عاااااشق اهنگای قدیمی هستم 

در حال حاصر رو اهنگ سر به هوا هایده قفلی زدم 

الانیا معلوم نیس چی میگن 

اهنگای قدیمی واقعااااا مفهوم داره 

الانیا همش چرت و پرته

بله من عاااااشق اهنگای قدیمی هستم در حال حاصر رو اهنگ سر به هوا هایده قفلی زدم الانیا معلوم نیس چی م ...

و جالب اینه دو سه سالی هست بیشتر مردم حتی نسلای جدیدم دیگه سلیقه اشون به سبکای قدیم نزدیک شده

و جالب اینه دو سه سالی هست بیشتر مردم حتی نسلای جدیدم دیگه سلیقه اشون به سبکای قدیم نزدیک شده

بله همینطوره 

من خودم ۲۱سالمه 

عااااااشق اهنگای قدیمی هستم 

ستار ، داریوش، هایده ، مهستی ، حمیرا ، ناهید ، ابی

بله همینطوره من خودم ۲۱سالمه عااااااشق اهنگای قدیمی هستم ستار ، داریوش، هایده ، مهستی ، حمیرا ، ناهی ...

منمممم بی نظیرن