2777
2789

خانم اگ تاپیک منو میبینی بگم من اشتباه کردم ک بهت حس عذاب وجدان دادم

ببین خانمی شما مادر اون بچه هستی و خودت بهترین تصمیم رو میتونی بگیری ما ک جای شما نیستیم 

اگه خودت میدونی ک دادن شیر خشک به بچه ات باعث میشه بهتر بهش برسی خودت حالت بهتر باشه حتنا اینکارو بکن واصلا عذاب وجدان نداشته باش شمام حق زندگی کردن داری 

درسته مادرشدی ولی الان انقد فشار روت زیاده ک مثلا شاید نتونی ب بچت شیر خودتو بدی واین بد نیس اصلا 

من اشتباه نظر دادم گفتم شاید اون دنیا باید جوابگوی پاسخ اشتباهم باشم ببخش

من هم شیر خشک دادم هم شیر خودم .شیر خشک دادن خیلی سخت تره ،فکر کن وسط خواب ناز بیدارشی شیشه بشوری و واسش شیر درست کنی 😓بعدهمه اش باید آب ولرم داشته باشی آماده ولی و کلی دردسترس استرس .ولی شیر خودت که میدی خیلی راحتی هر جا بچه بخواد میزاری دهانش و تمام بعدم‌خودت می خوابی راحت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم شیر خشک دادم هم شیر خودم .شیر خشک دادن خیلی سخت تره ،فکر کن وسط خواب ناز بیدارشی شیشه بشوری و ...

بله عزیزم درست میگی وعیچکس حق نداره بگه بچت چرا شیر خ‌شک میخوره چرا خودت شیر نمیدی هر مادری برا بچه اش بهترین تصمیم میگیره