2777
2789
عنوان

مهریه کدوم قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم حرفش؟

که در اینده هرچی گرفت نصفش ب نام شماس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دکمه اقا رو میزدم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چهارده تا را قبول کن.دو دانگ هم از خونش بنداز

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تصنیف اموال خیلی خوب و منطقیه اما برای ایران نهتوی خارج اموالی که زن و شوهر بعد ازدواجشون به دست میا ...

دقیقا همینطوره 

تصنیف اموال مال خارجه نه ایران

الان برادر خودم فرانسه اس ، دولت اونجا حساب تک به تک پول داخل حساب همه رو داره نمیتونی اونور کسی رو گول بزنی

اینم حرفیه به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد

همون اول با اطمینان برو جلو عزیزم

کسی ک با مهریه مخالفه چ تضمینی است ک بعدا بنامتون کنه چیزی؟

شرطم کنید

از کجا معلوم ب نام مادر و خواهرش نخره ک چیزی ب اسم شما نخوره؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤