2777
2789

سلام خانوما 

من نزدیک دو ساله ریزش مو دارم الان نزدیک یک ساله درمان رو شروع کردم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم دکتر هفت ماهه برام قرص دوفامد داده برای تنبلی که میخورم ولی ریزشم درست نشده و دارم کچل میشم مزو تراپی کردم قرص فیتو و انواع مکمل های دیگه هم استفاده کردم جواب نداده توروخدا اگه راهی میدونین بگین من دارم افسرده میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم و تیرویید

موهام دسته دسته میریخت

رفتم طب سنتی

خدارووووووشکر ریزشم الان به یک چهارم قبل  رسیده

تا دو هفته پیش رو یکسوم قبل بود

دارم خوب میشم خدا کنه 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نمیدونم چون من فقط این رو میدونستم عزیزم .خانم برادرم استفاده کردخیلی راضیه

من هرچیزی که فکرش رو بکنید استفاده کردم و جواب نداده امسال ۱۸ سالم شده و بین دو سال موهای من از پر پشت ترین موها شده کچل! واقعا دیگه اعتماد به نفس ندارم 

حناي بي رنگ هم خوبه؟

بی رنگ نذاشتم که بگم عزیزم ،خودم حنا رو با پدر قهوه و سدر و زرده تخم مرغ و نخود له شده قاطی میکردم و رو سرم میذاشتم خیلی عالی بود 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عزیزم شماره ای چیزی دارین ازشون بهم بدین؟

شرمنده عز‌یزم فقط حضوریه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...