2777
2789

دوست دارم تجربه هاتون رو بخونم در این مورد🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

۲۱ سالمه

فک میکردم همه چی خلاصه شده تو درس و قبولی دانشگاه 

فک میکردم اگ ی روز درسو ول کنم دیگ هیچی ب هیچی !

خیلی زیاد ترس داشتم ازین موضوع

خلاصه دلو زدیم ب دریا

درسو کلا ول کردم

الانم شاغلم خیلیم راضیم

بعد میفهمم که اونقدرام ترس نداشت این ریسک کردن 

نمیدونم منظورت این بود یا نه اسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا

والا الان که از ناراحت کردنشون چند سال گذشته همه حتی خودشون بهم افتخار میکنن ‌میگن خوب کاری کردی شدم الگو نصف زنا فامیل تا اونام پیشرفت کنن و برن سرکار باورت نمیشه چندتاشون بعد من استخدام رسمی شدن

شما کارتون چیه؟

من همه کار کردم از تدریس توی دانشگاه تا کار توی آموزش دانشگاه 

صندوقداری و حسابداری مجموعه های بزرگ مثل ایران‌خودرو  

الانم دانشجو دکترام 

شمع سازی و جعبه کادو هم نوجوونیم انجام میدادم 

در کل همه کاره هیچ کاره 

اما حقوق و درآمدم خیلی خوبه از چند جا درآمد دارم 

راستش توی ارزونی خیلی تونستم طلا و دلار پس انداز کنم که الان که گرون شده زیاد به کارم اومده 

اما تا دلت بخواد آدما اذیتم کردن یک عقد ناموفقم داشتم بعد جداییم کلا لهههههه شدم اگر کار حسابرسیم نبود تا الان مرده بودم بعد این شکست تمام ادمارو گذاشتم کنار و خودمو ایندمو اولویت قرار دادم