2777
2789
عنوان

پسرم میپرسه چرا زنها نمیتونن با دوتا مرد ازدواج کنن ولی مردها میتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 81 پست
جواب درستی نیستفلسفه این حکم رو به درستی نشون نمیدهبهتره بگن بعدا پاسخش رو متوجه میشی

چه حکمی؟

هزار سال پیش یه مشت ناقص العقل یه کاری میکردن. انسان داره به تکامل میرسه ، چیکار به حکمای من در آوردی یه قبیله خاص بیابونی داریم. چهار زن گرفتن فرهنگشون بوده و ربطی به دین نداشته(ولی واردش کردن)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني آزمايش دي ان اي و اينا هم كشك!

قبل از سوال پرسیدن، به سوالتون فکر کنین

آزمایش دی ان ای سال نزول قرآن بود؟ 

الان میگین خب قرآن و ائمه که علم غیب داشتن. 

بله اون زمان که امامی وجود داشتن بله؛ اما آیا در جاهایی که به امام دسترسی نداشتن، یا مثلا ۳۰۰ سال پیش که نه علم ژنتیک وجود داشت و نه امامی حاضر در جامعه بودند، چطور میشه از علم غیب امام استفاده کرد؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بگو مردها هم نمیتونن چرا از الان میخوای جوابی بدی که قانع بشه که مردها میتونن چندتا زن بگیرن

ن نمیخام همچین چیزی رو اما گفتم نمیتونن گفت چرا فلانی و فلانی و فلانی ۲ تا زن دارن ؟ توی یه فیلم که من میدیدم هم دیده بود اما گفتم اینجا بگم شاید جواب بهتری پیدا کنم

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چه حکمی؟هزار سال پیش یه مشت ناقص العقل یه کاری میکردن. انسان داره به تکامل میرسه ، چیکار به حکمای من ...

درست صحبت کنید. 

مگه شعارتون احترام به عقاید نیست؟ پس به عقیده بخش زیادی از دنیا که مسلمانند، احترام بذارید و این ادبیات سخیف رو بکار نبرید. 

بعد هم دین اسلام دین یک مشت بیابانگرد نیست؛ شما هنوز نتونستید دین رو از ملیت تفکیک بدید. هنوز نمی دونید که دین فراتر از جغرافیاست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

حتی مرد ها هم نمیتونن دو تا زن داشته باشن 

تو قرآن گفته تنها در صورتی میتونن بیشتر از یک زن داشته باشن که بتونن حتی از نظر عاطفی و درونی هم عدالت رو رعایت کنن و آیه ی بعدش گفته ولی نمی‌توانند عدالت را رعایت کنند!

این یعنی مردای عادی هرگز نمیتونن عدالت رو بین زنهاشون رعایت کنن پس نباید بیشتر از یک زن بگیرن 

خانم ها هم چون اگر همزمان با بیشتر از یک کرد دخول داشته باشن دچار مریضی میشن 

مادرت ازش جداشدازپدرت

ن خوب و مسالمت آمیز زندگی میکنن خیلی هم روابطمون خوبه نمیدونم یهو چرا این فکر به ذهنش اومد

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
حتی مرد ها هم نمیتونن دو تا زن داشته باشن تو قرآن گفته تنها در صورتی میتونن بیشتر از یک زن داشته باش ...

اینو ب بچه بگم 😳؟

قبل از سوال پرسیدن، به سوالتون فکر کنینآزمایش دی ان ای سال نزول قرآن بود؟ الان میگین خب قرآن و ائمه ...

چرا گارد ميگيريد و فكر ميكنيد فقط خودتون فكر ميكنيد؟؟؟؟؟ اين بچه توي چه سالي داره اين سئوال رو ميپرسه؟؟؟؟؟؟ 

بله اون زمان هم مردها بی شمار زن می گرفتند که قرآن با این حکم تعدیلش کرد. و رسالتش رو انجام داد. 

بالا نوشتم که در این سن نمیشه بارداری رو توضیح داد. 

اینکه در قرن ۲۱ هم این سوال رو می پرسه، اگر به شکل صحیحش جواب داده بشه نه مثل دوستان به شکل تهاجمی، دین تبیین میشه.