2777
2789
عنوان

پسرم میپرسه چرا زنها نمیتونن با دوتا مرد ازدواج کنن ولی مردها میتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 81 پست

بگو مردا هم حق ندارن با دوتا زن ازدواج کنن

اما چون از قدیم مردا زورشون زیاد بوده، میزدن توی سر زنا میگفتن خفه بشو من زورم بیشتره پس هر چی من بگم درسته. خانمام مجبور بودن قبول کنن.

کارشون اشتباهه

مثلا چون تو زورت بیشتره آیا باید خواهرت رو بزنی و کل اسباب بازیا رو برا خودت برداری ؟

نه، خدا بهت زور و قدرت بیشتری داده که کارای خوب کنی نه اینکه بقیه رو اذیت کنی و زور بگی. کار مردایی هم که دوتا زن میگیرن اشتباهه چون زن اولشون رو اذیت میکنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مردها هم نمیتونن چرا از الان میخوای جوابی بدی که قانع بشه که مردها میتونن چندتا زن بگیرن

ن بهش گقتم زنها و مردها هر کدام باید یا یه نفر ازدواج کنن اما گفت پس بابا بزرگ چراا ۲ تا داره  گفتم میخاستم بیشتر باز کنم اما نمیشد چیزی نمی‌فهمه که سنش اجازه نمیده باز کنم درمورد اسلام هم گفتم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بهش بگو عزیزم این یه قانون 

الان سنت کمه بزار بزرگتر که شدی مطالعه کن 

بجای تحقیق در مورد این چیزای جذبش کن چیزای علمی بخونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سئوال منم هست فهمیدی به منم بگو🤣🤌

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بگو مردا هم حق ندارن با دوتا زن ازدواج کنناما چون از قدیم مردا زورشون زیاد بوده، میزدن توی سر زنا می ...

جواب درستی نیست

فلسفه این حکم رو به درستی نشون نمیده

بهتره بگن بعدا پاسخش رو متوجه میشی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ن بهش گقتم زنها و مردها هر کدام باید یا یه نفر ازدواج کنن اما گفت پس بابا بزرگ چراا ۲ تا داره گفتم ...

چه شرایط سختی

هر چی بگی از یه طرف برات بد میشه 

اگه بگی اشکال نداره خودش بزرگ شد بابابزرگشو میکنه الگو 

اگه بگی کار بدیه و هرکس دوتا زن میگیره آدم بدیه، پدرتو آدم بدی کردی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ن بهش گقتم زنها و مردها هر کدام باید یا یه نفر ازدواج کنن اما گفت پس بابا بزرگ چراا ۲ تا داره گفتم ...

بدترش کردی که

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من میگم مردها هم نمیتونن با دو تا زن ازدواج کنن و اونا که این کارو میکنن ادمای بدی هستن اتفاقا پسر م ...

افرین به شما با این تربیتت

مامانایی که پسر دارن خواهشا از همین بچگی بهشون یاد بدید مرد هم مثل یه زن باید نجیب و چشم پاک و وفادار باشه . 

برای خودتون خدابیامرزی درست کنید نه لعنت و اه و نفرین