2777
2789
عنوان

این تاپیک وقف عموم شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 2604 پست
اره چون همفکرمه

تو ازدواج این خیلی گزینه مهمیه بی توجه بهش نباش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اینم هست که نکنه از فشار روزگار تصمیمم این شده.  

یکم زمان بده 

دوست عزیزم باطریم یک درصده هر لحظه خاموش میشم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه فلفل شک ن  سا ی فون  دارین ؟ بی زحمت لینکش رو بزارید ....خداوند یک در دنیا صد در آخرت بهتون عوض بده...

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
خدا حفظش کنه  نمیدونم شاید خودم بچمو تو بارداری از دست دادم برام این حرفا ناراحت کنندست

میفهمم.  امیدوارم زودتر مادر بشی غمت سبک بشه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
شبت بخیر.  ممنون باهام همفکری کردی.

خاموش شدم روشن کردم 

خواعش میکنم عزیزم امیدوارم بهت کمی کرده باشم دیگه برم بخابم گوشیمو هم زدم به ش ارژ 

میفهمم.  امیدوارم زودتر مادر بشی غمت سبک بشه.

ممنونم عزیزم خدا دخترت و برات حفظ کنه 

موفق باشی  ❤

خاموش شدم روشن کردم  خواعش میکنم عزیزم امیدوارم بهت کمی کرده باشم دیگه برم بخابم گوشیمو هم زدم ...

خیلی کمک کردی.  ذهنم مرتب تر شد. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

خدایا همه ناخونامو خوردم.اعصابم کم کم داره به مرز خطر میرسه.میزنم یکیو میکشمااا.شایدم فردا اینجا تاپیک زدن خانومی که قصد داشت بره بالای دکل مخابرات بتمرگه.صاعقه زد خشکش کرد😬😬😡😡😡😝😁😢😭

مامان نیستم.سابق.😗😗