2777
2789
عنوان

بیان بگین حق با منه

94 بازدید | 8 پست

از دست مادرم ناراحت شدم امروز خونه خواهرم بود منم بهش زنگ زدم گفتم غذا از بیرون میگیرم ساعت یک میرسم نخور بیا اینجا،گفت باشه و بخر ،حالا همون ساعت رسیدم زنگ میزنم میگم غذا آمادس بیا،میگه ناهار خوردم برام بذار کنار،فقط گفتم عجب ادمی هستی باشه خداحافظ و قطع کردم.خیلی اینجور رفتارارو داره،البته بگم خیلی مادر خوبیه و رسبدگی های زیادی تو جنبه های دیگه داره ولی اینجور کارام زیاد میکنه و دلم شکست واقعا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم برام خیلی عزیزه ولی متاسفانه اصلا حواسش به یه سری رفتارا نیست منم بچه نیستم که بخواد اینجوری ...

درکت میکنم منم مادرم بعضی وقتا کارایی ک می‌کنه ک از ناراحتی دیوونه میشم اما چاره ای نیست باید بگذری 

دیدی بالاخره شد🥺✨
الهی میدونم تو به عشق مامانت خریدی و دوس داشتی با اون بخوری حالا نبوده ناراحت شدی و بی محبتی شده . ع ...

به خدا فاتحه زن داییم بود من حاضر شده یودم مونده یود مانتو روسریم و بپوشم اومده بالای پله میگه ما رفتیم نمیخواد بیای و رفتن،اصلا یه وقتایی کارایی میکنه انگار متوجه نیست چه اثری رو طرف مقابل داره.

به خدا فاتحه زن داییم بود من حاضر شده یودم مونده یود مانتو روسریم و بپوشم اومده بالای پله میگه ما رف ...

برگ شده دخترمون فک کرده هنوز بچه ایی. باهاش درمیون بذار مادرته بهش بگو از مادر نزدیکتر کی هست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

برگ شده دخترمون فک کرده هنوز بچه ایی. باهاش درمیون بذار مادرته بهش بگو از مادر نزدیکتر کی هست

نه بابا اخلاقشه ،خدایی جز مادرای خیلی خوبه ولی یه رفتاراییم داره که ناراحت کنندس،جالبه برام اصلا به روی خودشم نیاورد اینقدر مغروره الکی بگو ضعف کردم غذام و خوردم ببخشیدم نمیخواد بگی.

نه بابا اخلاقشه ،خدایی جز مادرای خیلی خوبه ولی یه رفتاراییم داره که ناراحت کنندس،جالبه برام اصلا به ...

میدونم دیگه دختر منم انقد از این چیزا سرم اومده ولی مادره دوسمم داره. نمیشه چیزی گفت.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰