2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدم

66 بازدید | 8 پست

واقعا خسته شدم

خیلی زیاد

سن زیادی هم ندارم به عدد

حتی شاید خیلی ها درک نکنن و حق ندن بهم

ولی واقعا خسته

تنهام

هیج پناهگاهی ندارم

و از همه بدتر خیلی خیلی ناامید نسبت به آینده 

هرچی فکر می کنم منطقی بخوایم نگاه کنیم هیچ چیز خوبی پیش رومون نیست یا حداقل من پیش روی خودم نمی بینم

نمی دونم چی کار کنم دیگه تحمل ندارم این شرایط رو 

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اگه بخوام فقط به بُعد مادی دنیا نگاه کنم قطعا صدبار تاحالا خودم‌رو کشته بودم چون هیچ ارزشی نداره حتی چیزای به ظاهر خوشحال کنندشم غمگینه

اما ادم وقتی دیدگاه معنوی پیدا میکنه اونوقت برای تلاش کردن دلیل پیدا میکنه شمام فک نکن پناهی نداری امام زمان پناهگاه ماست

عزیزکم سعی کن خودت رو بشناسی و دوست داشته باشی انسان موجودی تنها هست حتی در اجتماع فقط خودت برای خود ...

تنهایی یک بخشی از این احساس بدیه که دارم

بیشتر ضعیف بودنه

چیزی هم نیست که با دوست داشتن خودم درست بشه

من خودمو دوست دارم

من از شرایطی که توشم بدم میاد 

درک میکنم دیروز داشتم فکر میکردم وقتی بچه بودم چه قدر زندگی کردن رو دوست داشتم الان حسی ندرام

چرا این همه عجله داشتیم برای بزرگ شدن 

منم اگه بخوام فقط به بُعد مادی دنیا نگاه کنم قطعا صدبار تاحالا خودم‌رو کشته بودم چون هیچ ارزشی نداره ...

احساس نی کنم شعار زیادی توی حرفتون بود 

امام زمان پول شام شب من رو نمی ده که :(

بی سرپناه رو پناه نمی ده

مشکلات ما واقعی و فیزیکی ان:(

احساس نی کنم شعار زیادی توی حرفتون بود امام زمان پول شام شب من رو نمی ده که :(بی سرپناه رو پناه نمی ...

به هیچ وجه شعار نیست دوست عزیز دقیقا حتی شام شبِمون هم امام زمان میده فقط کافیه یکم راجع بهش تحقیق کنی و هر شب بهش سلام بدی و باهاش درد و دل کنی اونوقت با خودت میگی چه چیزی رو این همه سال داشتمو حواسم بهش نبود

از اینکه تنهایی ناراحت نباش خیلی وقتا خدا ما رو تنها میکنه تا بتونیم فکر کنیم و اون چیزی که خدا میخواد رو ببینیم

تنهایی یک بخشی از این احساس بدیه که دارمبیشتر ضعیف بودنهچیزی هم نیست که با دوست داشتن خودم درست بشهم ...

شرایط قابل عوض شدنه خیلی ریز خیلی اروم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...