2777
2789
اون دیگ به ذات زنش بستگی داره مشکل از ارتباط خواهر برادری نیستمن تک بچم ولی روزی شوهر کنم اگر همسرم ...

اینهایی که ذات درست دارن و درست تربیت شدن متاسفانه تو هر یه میلیون کمتر از انگشت های دستن 

کاش واقعا همین بود که خواهر و برادر تا اخر حامی و پناه هم بودن 

کاش با اومدن زن و شوهر تو زندگیشون قید همو نمیزدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۷ و تک فرزندم و دارم افسرده میشم🥲

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

اینهایی که ذات درست دارن و درست تربیت شدن متاسفانه تو هر یه میلیون کمتر از انگشت های دستن کاش واقعا ...

اگر یه دختر یا یه پسر بعد از ازدواج قید خواهر برادر و خانوادشو بزنه مطمئن باش قید همسرشم میزنه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
منم ۱۷ و تک فرزندم و دارم افسرده میشم🥲

ذات نوجوونی کلا همینه 

مخالفت با هر شرایطی که درش قرار داری 

میخوای تابوشکنی کنی هنجارها رو زیر پا بزاری پوسته ای که درش هستی برات کوچیک میشه از همه چی ناراضی هستی فکر میکنی چیزی که داری حقت نیست با یه کم مدارا و مدیریت از این دوران‌میگذری 

اگر یه دختر یا یه پسر بعد از ازدواج قید خواهر برادر و خانوادشو بزنه مطمئن باش قید همسرشم میزنه

فکر کنم امار خیانت و طلاق رو ندید

کودک ازاری هایی که منجر به قتل و فوت بچه ها به دست ناپدری و نامادری شده قید بچه هاشونم‌میزنن قید خواهر و برادر و نزنن ازبچه عزیز تر داریم‌؟

خیلی چیزها عوض شده جای خیلی چیزها با چیزهای دیگه پر و عوض شده 

بعضی حرفها رو میشنوی میمونی خدایا چه خبره چی به روز ادمی که به عنوان اشرف مخلوقاتت خلق کردی اومده  اون روز یه خانم میگفت میخوام‌ سه تا بچه رو ول کنم برم دلیلش چی بود خانم گرم مزاج بود همسرش سرد دنبال مرد گرم‌مزاج بود 

چقدر اینجا تا خانم‌میگه زندگیم مشکل داره توصیه میکنن بچه رو بنداز سر باباشو برو 

فکر کنم امار خیانت و طلاق رو ندید کودک ازاری هایی که منجر به قتل و فوت بچه ها به دست ناپدری و نامادر ...

درست میگی دنیای قشنگی نیست ولی ما هرکدوممون به تنهایی یه سهمی داریم تو خوب بودن

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
،اگه خیلی به این حرفت معتقدی بشین تو خونه تا واست پول بباره یا اصلا سر کار نرید بیین اصلا خدا هزار ت ...

چون ادب نداری و راحت توهین میکنی چیزی نمیگم وقت طلف کردنه 

اینو به شما نمیگم مینویسم شاید بکی بخونه 

حرکت کن خدا برکت بهت میده

هرچیز که در جستن آنی .آنی

همش بگو بدبختم نیست ندارم 

خدایا نوکرتم دستم رو گرفتی دستم رو رها نکن 

یاحق نظ تو بر نگردد

خیلی بده واقعاًآدم داداش نداشته باشه می‌میره🥺

والله من داداش دارم یه مشت سم ریختم تو غذاش بمیره ولی به موقع رسوندش بیمارستان ونمرد از برادرهام متنفرم و هر لحظه آرزوی مرگشونو دارم خودم دوتا دختر دارم خوشبختانه پسر ندارم واگه روژی بفهمم بچه پسر تو شکممه به بدترین وجه سقطش میکنم 

نظرشمام محترمه

فکر برادرتون رو هم کردید مجبوره جور شما رو هم بکشه چقدر استدلال ادم ها از داشتن خواهر و برادر غلطه ه ...

ما زیاد شادی نداشتیم تو زندگیمون ولی همون کمش هم باهم شریک بودیم ‌. زندگیمونو خودمون دوتا ساختیم. با یه پدر معتاد و فقرمطلق و مادری ک ناراحتی اعصاب داشت  مسلما شادی زیادی اززندگی نصیبت نمیشه. پس همون روزای سختو باهم پشت سرگذاشتیم کنارهم بودیم الان همه چی داره تغییرمیکنه وباعثش خودمون دوتابودیم اگ تنهابودم یااون تنهابودمعلوم نبود چ بلایی سرمون میومد