2777
2789
عنوان

موهام😔💔 می‌شه بیاین لطفاً

58 بازدید | 3 پست

می‌ریزه و رشد نداره...

بلند نمی‌شه...

کچل شدم دیگه😭

این شامپو بایوفل که می‌گن خوبه؟ اثر داره؟ کسی استفاده کرده نتیجه ببینه؟

چیکار کنم؟

لایک کنید. حال می‌ده

دلیل اصلی رو رفع کن

هورمون مردانه 

تنبلی تخمدان 

استرس

تیروئید 

کم خونی 

اینا ی سری از دلایل هستن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دلیل اصلی رو رفع کنهورمون مردانه تنبلی تخمدان استرستیروئید کم خونی اینا ی سری از دلایل هستن

تنبلی تخمدان داشتم. یه مدت پریودام نامنظم بود الان ولی خیلی عالی شده. دکتر دارو داده بود نمی‌خوام دارو بخورم آخه

لایک کنید. حال می‌ده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان داشتم. یه مدت پریودام نامنظم بود الان ولی خیلی عالی شده. دکتر دارو داده بود نمی‌خوام دا ...

الهی شکر

مکمل های تنبلی رو مصرف کن و اگه هورمون هات بهم ریخته سعی کن داروشو نمیخوری حداقل چیزای رو بخور ک اونو کاهش بده 

مثلاً ب جای متفورمین،اینوزیتول میشه خورد

ب جای اسپیرونولاکتون،چای نعناع میشه مصرف کرد و....

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!