2777
2789
عنوان

واکنش درست چیه

136 بازدید | 6 پست

منو همسرم بارها شده از زیبایی بقیه تعریف کنیم مثلا من گفتم فلان خانم زیباست و فلان اخلاقش رو دوست دارم یا فلان آقا باشخصیت هست همسرم هم گفته درمورد بقیه ولی از نظر من قضیه همونجا تموم شده مثلا دیگه با خودم حملش نکردم 

پارسال همسرم رفتن برای بیمه ماشین اومدن گفتن مسئول بیمه خانوم خوب و خون گرمی بودن تا اینکه چند روز پیش دوباره برای بیمه رفتن وقتی اومد گفت اون خانومه ازدواج کرده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ازش پرسیدم از کجا فهمیدی گفت از حلقش 

گفتم مگه یادت بود پارسال حلقه داشت یا نه گفت داره پارسال نگاه کردم دستش رو حلقه نبود 

یکم ناراحت شدم 

حس میکنم کلا خیلی چیزا تو ذهنش می مونه و به من حس بدی منتقل کرد 

بنظر شما حساسم یا شما هم مثل من فکر کردید؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بعضیت ب جزئیات اهمیت میدن مثلا منم خیلی چیرا یادم میمونه ولی حواسم هست نمیگم ....اگه برا همسر ...

نمیدونم چرا بهم برخورد 

کلا جوری هست که چیزی از یادش نمیره 

نمیدونم چرا بهم برخورد کلا جوری هست که چیزی از یادش نمیره

دست خودش نیست ذهن منم دقیقا همینه اگه از کسی خوشم بیاد تمام جزئیات یادم میمونه حساس نشو خوش اومدن ب خاطر ادب و نزاکتش بوده تو ذهنش مونده نه چیزی دیگه شاید باورت نشه من بعضا پلاک ماشینم یادم میمونه 😀

♾️🖇❤️

دست خودش نیست ذهن منم دقیقا همینه اگه از کسی خوشم بیاد تمام جزئیات یادم میمونه حساس نشو خوش اومدن ب ...

شآید باورت نشه همسر منم پلاک ماشینا رو یادش می مونه رفتیم مسافرت یه ماشین اومد جلو ماشینمون همسرم گفت این فلانیه که تو اون یکی شهر دیدیم گفتم از کجا میدونی گفت پلاک ماشینش یادم بود 

شآید باورت نشه همسر منم پلاک ماشینا رو یادش می مونه رفتیم مسافرت یه ماشین اومد جلو ماشینمون همسرم گف ...

اره حافظش قویه .... این خوبه ک میاد بهت میگه ته دلش جیزی نیست فقط زیادی ب جزئیات اهمیت میده من میتونم درکش کنم ..معمولا هم افراد درونگرا اینجوری میشن من درونگرام عاشق سکوت کردن نگاه کردن و تحلیل کردنم ...ولی خب ب همسرم نمیگم ک حساس نشه 

♾️🖇❤️