2777
2789

یه کوهی از خسته گی آوار شده رو سرم ،دیگه نمیدونم براش چیکار کنم هر مدل غذا هر مدل خوراکی 

هر روشی رو که بگید امتحان کردم ولی نمیشه ،نمیخوره 

خودش به پروتئین گاوی حساسیت داره و ضعیفه غذا نخوردنش هم بدترش کرده 

سیزده ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندوناش متورمه ولی هنوز هیچ

احتمالا همونه ... بچه این سنی چیزی نمیخوره ک ... غذا رو بزار جلوش بریزه سرو کلش ... ی بشقابم دست خودت باشه بده تو دهنش 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

از اول بد غذا بود الانم هفت سالشه بازم همونه ا

اخه میخوام بدونم ب بچه ۱۳ ماهه زینک میدن یا نه؟

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

احتمالا همونه ... بچه این سنی چیزی نمیخوره ک ... غذا رو بزار جلوش بریزه سرو کلش ... ی بشقابم دست خود ...

اتفاقا امروز این روش امتحان کردم میدونی چیکار کرد برگشت با دست میزد به بشقاب میگفت بد بد 😬

آخه میدونی خیلی ضعیفه هشت کیلو بیشتر نیست

دختر من م دقیقا همبن بود به خاطر ضعیف بودنش عذاب میکشیدم و حرفای مردم ،ولی از یه سنی به بعد خودش خوب میشه  الان باید بگم نخور چاق میشی