2777
2789
عنوان

این یعنی دوسم نداره 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست
محبت اونا هم کم میشه ولی مرد رسیدگی میکنه وقت میزاره هزینه میکنه اهمیتشو یجور دیگه نشون میده نه اینک ...

این اصن خیلی تغییر کرده خیلی 

حالم خوب نیس حس میکنم کل دنیا رو سرم خراب شده 

بخدا من خودمم یه عالمه گرفتاری دارم یه عالمه مشکل پس بگم بیخیال اون و اصن دیگه بهش اهمیت ندم ؟ولی من واقعی دوسش دارم ..

این اصن خیلی تغییر کرده خیلی حالم خوب نیس حس میکنم کل دنیا رو سرم خراب شده بخدا من خودمم یه عالمه گر ...

وقتی اونم مشکل داره توام بفکر خودت باش نزار پسر بدرد نخور و بی مسئولیت مردم ازت سواسفاده یطرفه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای دنیا مرد تلاش میکنه هزینه میکنه وقت میزاره اهمیت میده دل زنو بدست‌بیاره اگر طرفت اینکارو نمی ...

خیلی خوب میگی 😭😭 من فک کردم واقعیه ‌‌حسش بخدا خیلی خوب بود ..اصن دلم میخواد قلبمو در بیارم 

وقتی اونم مشکل داره توام بفکر خودت باش نزار پسر بدرد نخور و بی مسئولیت مردم ازت سواسفاده یطرفه کنه

نه خودش میدونه حساسم خیلی 

اگر به این رفتاراش ادامه بده میزارمش کنار با اینکه خیلی دوسش دارم از ته قلبم‌.

خیلی خوب میگی 😭😭 من فک کردم واقعیه ‌‌حسش بخدا خیلی خوب بود ..اصن دلم میخواد قلبمو در بیارم

اولش برای مخ زنی و وابسته‌کردن نقش بازی میکنن

بعدش ببینن‌وابسته شدی خود واقعیشون‌میشن‌ سیاست کثیف پسراس تو پیجهای ضدزن و زن‌ستیز بهم اموزش میدن چجوری وابسته کنن و سواستفاده کنن حتی یسری شوهرای کثیف و اشغال  و خودخواه و سواستفاده گر اینکارا میکنن و یسری زنا نادان و ابله و زود باور و ساده

مردی که میدونه حالت بده بیخیاله اهمیت نمیده بی تفاوته ی خودخواهه خودشیفته سواستفاده گره 

دوست دخترشی نه دختر غریبه برای تو تلاش نکنه  برای عمش بکنه ؟

اولش برای مخ زنی و وابسته‌کردن نقش بازی میکننبعدش ببینن‌وابسته شدی خود واقعیشون‌میشن‌ سیاست کثیف پسر ...

اره من باید یه کاری کنم که ترس از دست دادنمو داشته باشه ..خیلی مطمئنه که منو از دست نمیده

به نظرت چطور میتونم این ترس رو بهش بدم؟

مردی که میدونه حالت بده بیخیاله اهمیت نمیده بی تفاوته ی خودخواهه خودشیفته سواستفاده گره دوست دخترشی ...

اینارو که میگی گریم میگیره پاهام سست میشه 

توروخدا بگو چیکار کنم من آدم تو داری ام 

نهایتا یه ماه دوماه گریه میکنم بعدش از قلبم میره بیرون

اره من باید یه کاری کنم که ترس از دست دادنمو داشته باشه ..خیلی مطمئنه که منو از دست نمیدهبه نظرت چطو ...

باهاش صحبت کن اگه دیدی فهم و شعور رابطه نداره بیخیال شو اینده ایی باهاش نداری