2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خیابون گریم گرفته

چرا؟ یسری پسرا و مردا خودخواه و بیرحمن 

از دخترا و زنا سواستفاده عاطفی میکنن ولی خودشون اهمیتی نمیدن 

دیروز ی پسره هی تاپیک‌میزد ناله میکرد زنای سایت هم دلداریش میدادن خودشون سواستفاده گرعاطفین ولی محبت بهر کسی نمیکنن موذین و خودخواه

چرا؟ یسری پسرا و مردا خودخواه و بیرحمن از دخترا و زنا سواستفاده عاطفی میکنن ولی خودشون اهمیتی نمیدن ...

اره واقعا همینه 

حالم خوب نیس 

کاش زمان به عقب برمی‌گشت هیچوقت آشنا نمیشدم 

هر چی هست باید به زن کنارشون اهمیت بدن زن هم بگه مشکل دارم بیخیال باشه ؟

دقیقااا پس چطور عاشقای واقعی با وجود یه دنیا مشکل بازم هیچ از محبت و توجهشون کم نمیشه(:

اره واقعا همینه حالم خوب نیس کاش زمان به عقب برمی‌گشت هیچوقت آشنا نمیشدم

تو دوستی ساده باشی فقط وسیله سواستفاده و پیشرفت برای پسر مردم میشی 

اگه ساده ایی وارد رابطه نشو پسرا اصلا ساده نیستن موذین

دقیقااا پس چطور عاشقای واقعی با وجود یه دنیا مشکل بازم هیچ از محبت و توجهشون کم نمیشه(:

محبت اونا هم کم میشه ولی مرد رسیدگی میکنه وقت میزاره هزینه میکنه اهمیتشو یجور دیگه نشون میده نه اینکه بیخیال و سواستفاده گر باشه و هیچ تلاشی نکنه ...

مثلا شوهر من زیاد محبت نمیکنه ولی با هزینه کردن و مسافرت و گردش بردن و سرویس دادن دلمو بدست میاره 

همینجوری الکی نیست زن خودجوش بدون تلاش مرد دلش گرم باشه !

اونایی که میگن شوهرم یا دوست پسرم محبت انچنانی نداره ولی کنار دوست پسر و شوهرشون موندن فکر نکن فداکارن نه دروغگو و موذی و عوضین راستشو نمیگن‌ که دوست پسرشون عوضش سرویس میده هزینه میکنه و یجور دیگه دلشونو بدست میاره 

هر چیزی و از زنای حسود و دروغگو باور نکن اونا از بدذاتی به زنای دیگه دروغ میگن و ادای زنای فداکارو و هیچی نخواهو در میارن

الان چیکار کنم ..

همه جای دنیا مرد تلاش میکنه هزینه میکنه وقت میزاره اهمیت میده دل زنو بدست‌بیاره اگر طرفت اینکارو نمیکنه ی سواستفاده گر که رابطه یطرفه میخواد 

زن باید تلاش و اهمیت مردو ببینه تا دلش گرم شه و تو رابطه بمونه 

حتی مادر پسر هم مفتو بی تلاش برای پسرش کاری نمیکنخ باید پسرش بهش برسه و سر بزنه اهمیت بده وگرنه ننش هم باهاش قطع ارتباط و سگ محلی میکنه 

دقت کن به خانواده ها