2777
2789
عنوان

با دوتا بچه دیگه خسته شدم😥

232 بازدید | 22 پست

ترو خدا ازدواج نکنید یا اگرم کردین بچه نیارین به خدا هر چقدر بزرگتر میشن بدتر میشن🥲 افسرده شدم همش تو خونه و باید با پسرم شعرا و سوره های پیش روکار کنم از اون ورم میره کلاس انگلیسی یعنی هلاک شدم ،بعضی وقتا گوش نمیده گریه میکنه دیگه اعصاب ندارم، خودمو تو آینه میبینم وحشت میکنم اصلا وقت ندارم به خودم برسم🥺 شما چی؟

من حوصله این کارارو ندارم بچه هام به اون سن برسن میذارم به حال خودشون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌ مث تو بزرگه کلاس چهارمه کوچیکه یکسال و نیم ... و رسما له شدم ... کلاس زبانش رو هم داره درس و مشق مدزسه هم هست .‌‌.

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خوبه که 😄من الان سه ساعت دارم میگم بیا بنویسسسسس 

صدبارم باید چک کنم ببینم پسرم کجاست

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دوتا پشت سرهمی دارم  یک هفتس از دسشون گریه میکنم

هرجا میرم  دمبالم نمیان خونه  خون به جیگرم کردن

همش مجبورم خونه باشم  که حرص نخورم

افسرده شدم

یکیشون پیش دبستانیه  اون یکی هم  سه  ساله

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من دوتا پشت سرهمی دارم یک هفتس از دسشون گریه میکنمهرجا میرم دمبالم نمیان خونه خون به جیگرم کردنهم ...

تو کوچه خیابون  کریه ی منو درمیارن

خیلی بده  خیلی  

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
من حوصله این کارارو ندارم بچه هام به اون سن برسن میذارم به حال خودشون

منم همین حرفو میزدم ولی نمیشه چون اگه بری مهد میبینی همه زرنگن و مادراشون باهاشون کار میکنن یا مثلا فک و فامیلا با بچه هاشون کار میکنن ، یا این هیچ خود مربی تکلیف میده میگه انجام بدین

منم همین حرفو میزدم ولی نمیشه چون اگه بری مهد میبینی همه زرنگن و مادراشون باهاشون کار میکنن یا مثلا ...

چی بگم والا راس میگی باید تو شرایط قرار بگیرم آخه برا من دوقلون اعصاب ندارم اینهمه😩

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..