ترو خدا ازدواج نکنید یا اگرم کردین بچه نیارین به خدا هر چقدر بزرگتر میشن بدتر میشن🥲 افسرده شدم همش تو خونه و باید با پسرم شعرا و سوره های پیش روکار کنم از اون ورم میره کلاس انگلیسی یعنی هلاک شدم ،بعضی وقتا گوش نمیده گریه میکنه دیگه اعصاب ندارم، خودمو تو آینه میبینم وحشت میکنم اصلا وقت ندارم به خودم برسم🥺 شما چی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من حوصله این کارارو ندارم بچه هام به اون سن برسن میذارم به حال خودشون
منم همین حرفو میزدم ولی نمیشه چون اگه بری مهد میبینی همه زرنگن و مادراشون باهاشون کار میکنن یا مثلا فک و فامیلا با بچه هاشون کار میکنن ، یا این هیچ خود مربی تکلیف میده میگه انجام بدین