2777
2789
عنوان

مامانم میگه چون تو گفتی بریم کافه نیومدن جلو 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن ربطی نداره من کافه برم یه چای سفارش میدم که فوق فوقش قیمتش ۱۰۰ تومنه

بعضیا آب از دستشون نمیچکه میگن اگه به توافق نرسیدیم چی همون پول کمم زورشون میاد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

کافه خداییش برا خواستگار غریبه مناسب نبود 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بله ار تو کوچه و پارکی چیزی پیدا میکنن از دختر نهایت استفاده رو میبرن بعد سر ۳ ماه دختره ول میکنن

همه اینجوری نیستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خونه ام مناسب نیست پس کجا بریم ؟؟

رستوران اونم تو عصر یا صبح مناسب بود چون حالت رسمی داره ، کافه که اکثرا محیط مناسبی نداره 

رستوران اونم تو عصر یا صبح مناسب بود چون حالت رسمی داره ، کافه که اکثرا محیط مناسبی نداره

رستوران هزینش زیاد میشه مگه برا غذا خوردن میرم ؟؟ 

اتفاقا من از خوده مشاور ازدواج شنیدم که گفت قرار اول کافه خیلیم مناسبه 

رستوران هزینش زیاد میشه مگه برا غذا خوردن میرم ؟؟ اتفاقا من از خوده مشاور ازدواج شنیدم که گفت قرار ا ...

نگفتم برا غذا خوردن میری ! چون مراسم رسمیه جای رسمی میطلبه نه کافه که هرچی پسر دختر سیگاری اونجان مشغول سیگار کشیدن و لاس زدن 😂 مگر اینک کافی شاده خوبی پیدا کنی که این چیزا نداشته باشع که اونم گرونه 

نگفتم برا غذا خوردن میری ! چون مراسم رسمیه جای رسمی میطلبه نه کافه که هرچی پسر دختر سیگاری اونجان مش ...

من کافه های اطراف خونمون رفتم خیلیم محیط با فرهنگیه اصلا هم نه سیگار بود نه رفتار غیر متعارف 

من کافه های اطراف خونمون رفتم خیلیم محیط با فرهنگیه اصلا هم نه سیگار بود نه رفتار غیر متعارف

ب نظرم باید به مادر پسره میگفتی بیاد خونه . اگه قصدت آشنایی و ازدواج ب صورت جدی بود .