2777
2789
عنوان

مامانم میگه چون تو گفتی بریم کافه نیومدن جلو 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست
ما هر کسی رو تو خونه راه نمیدیم

اگه به نظرت هرکسیه پس چرا الان ناراحتی که پریده ! یا چرا مادرت داره سرزنشت میکنه ! عجیبن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه اونوقت خانواده پسز میگن دختره شر میشه میگه با من کافه رفتی باید منو بگیری

وااا بگو مگه خدایی نکرده دست درازی کرده که مجبور کنیم؟ یه خاستگاریه دیگه... یعنی بعضی مامانا با این سختگیریای بی جا با بخت دخترشون بازی میکنن... من خودمم دختر جوون دارم کم تجربه ام 

اگه به نظرت هرکسیه پس چرا الان ناراحتی که پریده ! یا چرا مادرت داره سرزنشت میکنه ! عجیبن

من ناراحت نیستم   چون باز خاستگار دارم باز مامانم رفتار ابتدایی نشون میده هر چقد بهش توضیح میدم اینجوری نیست متوجه نمیشه گفتم اینجا بگم ببینم نظرشون چیه

مامان من قدیمیه و دفعه اولش نمیدونه باید چطور قرار مدار بزاره مجبورم خودم بزارم

اصلا جالب نیست شما قرار بزاری وجهه جالبی نداره هرچقدرم بروز باشین ممکنه مادر داماد هم افکارشون شبیه مادر خودتون باشه پس هرچقدرم مادرتون ساده باشه بهتره خود بزرگترا تصمیم بگیرن