دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 عنوان بچه هاااا بياين 279 بازدید | 35 پست من دارم از درد زير شكم ميميرم اقدام به بارداري كردم يه هفته مونده به پريود دردش قابل تحمل نيست علايم بارداري هم تكرر خيلي دارم كسي مثل من بودهه؟؟؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻 1396/10/11 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 ميترسم حامله باشم دكتر نميرم كه مسكن بده هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 اينا مال اقدامه نه علايم بارداري دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 نکنه حاملگیه خارج از رحمه دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 اينا مال اقدامه نه علايم بارداري ٦ماهه اقدامم ولي اين ماه يه هفته مونده به پريود دارم ميميرم از درد هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 نکنه حاملگیه خارج از رحمه وايي يعني ميشه؟😭😭😭😭 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
sima99 عضویت: 1393/04/21 تعداد پست: 1304 من باردار بودم دقیقا همین علائم داشتم. درد شدید. تکرر ادرار. خواب آلودگی. صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
sani711 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 390 منم ماه شش و هفت اقدام همینجور شدم گلم یهو ...دردش طوری بود خمیده راه میرفتم
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 امروز رفتم اقدام كنم قبلش درد ميكرد زير شكمم تير ميكشه شديد انگار دارم پريود ميشم هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
nazanin90 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3732 وايي يعني ميشه؟😭😭😭😭 خب امکانش هست،البته نمیخام نگرانت کنم اما اگه واقعا انقد دردات زیاده حتما برو دکتر شایدم عفونت داری دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
هديه١١١١ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 309 احتمال داره كه باردار باشي. دو سه روز بعد بي بي چك بزن. الان يكم استراحت كن خوب ميشي
shimshimesh عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 434 عزیزم یکی از دوستای من این علائم و داشت حامله بود ولی حیف که اون نمیخواست و انداخت انشالله شما این ماه موفق شده باشی گلم
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 خب امکانش هست،البته نمیخام نگرانت کنم اما اگه واقعا انقد دردات زیاده حتما برو دکتر شایدم عفونت داری عفونت ندارم اخه هيچ لكه بيني ندارم هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 احتمال داره كه باردار باشي. دو سه روز بعد بي بي چك بزن. الان يكم استراحت كن خوب ميشي ١٨هم موعدمه كلي استرس دارم از اين درد همش ا هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻