2777
2789
عنوان

چند روزه عمل بینی کردم

443 بازدید | 26 پست

پره ها نامتقارن هس یکی کشیده تر هست

داره میسوزه از داخل

ینی درست میشه بخصوص این پره ها که که بالا و پایینه

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی این که پره ها بالا و پایینه هم ورمه؟

هنوز خیلللی زوده اصلا توجه نکن بهش چون قراره بعد چند وقت کلی تغییر کنه من هم سوراخ های بینیم نامتقارن بود شدید مدام فکرم درگیرش بود الان بعد یکسال و نیم مشخص نیست دیگه مگه خیلللی بخوام دقت کنم چون قبلش دکترم گفته بود بخاطر متفاوت بودن تیغه های بینی

ینی این که پره ها بالا و پایینه هم ورمه؟

اره بخاطر ورم نوک بینیه بینی های استخونی تا یک سال گوشتی تا دوسال میگن ورم داره 

برای منم اوایل کوچیک بزرگ بود اندازش ولی درست شد کم کم 

دکتر گفتن طبیعیه ، به خاطر ورم اینطوره ، هر روز یه سمتی ورم داره گفتن صبور باشید تا یه سال شایدم بیش ...

هنوز گچو برنداشتم اصلا از روز اول همینطور بود🥲

هنوز خیلللی زوده اصلا توجه نکن بهش چون قراره بعد چند وقت کلی تغییر کنه من هم سوراخ های بینیم نامتقار ...

ن این پره ها کج بخیه زده یکیش بالاعه یکیش پایین

اره بخاطر ورم نوک بینیه بینی های استخونی تا یک سال گوشتی تا دوسال میگن ورم داره برای منم اوایل کوچیک ...

وای خدایا

اگه کج بمونه وای بحالش😭😭

هنوز گچو برنداشتم اصلا از روز اول همینطور بود🥲

فکر کنم توی این شرایط برای همه همینطوره 

فکر خودتون رو درگیر نکنید

زیادی حساس شدید ، و اینکه این عدم تقارن اگر هم وجود داشته باشه، باید خیلی خیلی توجه کرد تا به چشم بیاد 

الان فقط خودتون این حس و دارید مگر اینکه به طرف مقابلتون بگید و اونم دقت کنه تا متوجه بشه وگرنه دیگران متوجه نمی شن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
وای خدایااگه کج بمونه وای بحالش😭😭

نه اصلا فکر منفی نکن 

من یادمه روز دوم عمل بینیم گریه میکردم ک چرا اینجوریه ولی کم کم ورمش ک خوابید درست شد تو الان دماغت خیلیی ورم داره داخله بینیت هم حتی ورم داره 

فکر کنم توی این شرایط برای همه همینطوره فکر خودتون رو درگیر نکنیدزیادی حساس شدید ، و اینکه این عدم ت ...

متوجه شدن در آن ثانیه😭😭حدود دو سه میل پره سمت راستی بالاتره

خب ممکنه کج زدن بخیه بخاطر تقارن زده باشه عجله نکن حساس نشو درست میشه بمرور زمان فقط صبر باید

علاوه بر بالا و پایین بودن پره ها سوره ها تقارن هم ندارن

فقط دعا کن زودتری بمیرم که دیگه کشش ندارم

علاوه بر بالا و پایین بودن پره ها سوره ها تقارن هم ندارنفقط دعا کن زودتری بمیرم که دیگه کشش ندارم

عزیرم چه حرفیه نگران نباش یه مدت صبر کن اوکی نشد ترمیم میکنی چیز سختی نیس که ارزش اینهمه نگرانی رو داشته باشه