یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما عمل کردینبخدا الان دارم زار زار گریه میکنم و خودمو لعنت دیه روز و شبم گریه ست کاش چنین کاری نمیک ...
ارع عزیزم یک سال و نیم پیش عمل کردم راضی هم بودم اوایل سوراخهای بینی تقارن نداشت الان اوکی شده ولی خب قبل عمل دکترم بهم گفت ممکنه این مسعله پیش بیاد بخاطر تیغه های کنار بینیم ولی الان اصلا مشخص نیست بخاطر همین میگم صبرکن
شما عمل کردینبخدا الان دارم زار زار گریه میکنم و خودمو لعنت دیه روز و شبم گریه ست کاش چنین کاری نمیک ...
منم دو هفتست عمل کردم ببین خودمو دیدم وحشت کردم سوراخای بینیم خیلییی مشخص بودن بعد از اینکه آتل رو برداشت خب وقت بود دیونه بشم ناجور ورم داشتم الان خداروشکر انگار تازه داره ورمش میخوابه خیلییی بهتر شدم . زیاد توی فکر نباش خوب میشی من حتی گریه میکردم میگفتم چرا اینجوریه