2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

219 بازدید | 16 پست

خواهرشوهر مادرشوهرم رفتن کربلا 

منم دو هفته دیگ یا کمتر انتقال جنین دارم

بهش میگم وقتی اومدن تو نمیخواد بری فرودگاه بذار خواهرت بره فرودگاه دنبالشون 

میگه ن من باید خودم برم مادرمون ببرم خونش مادرش میتونه بره خونه دخترش فرداش دخترش بیارتش خونه شون 

دختر0شم خیلی نزدیک تره تا ما

بعد میگم وقتی اومدن چند روز صبر کن بعد برو دیدنشون ی وقت ویروس دارن مریضن منم مریض میکنی منم انتقال دارم اینهمه سختی کشیدم 

میگه نه من میرم و ماسک میزنم😑انگار ماسک جلو ویروس میگیره کربلا ک الان خیلی شلوغه 

خلاصه منم گفتم هر غلطی دلت خواست بکن 

پدرشوهرم میخواستم براش غذا بپزم ببرم یا دعوتش کنم وقتی میبینم شوهرم انقد بی منطقه گفتم ولش کن مگه چیکار کردم اینا برا من غیر از اینکه زندگیمو بهم زدن واینا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم شام دعوتش می کنم

غذای فرداشم بهش می دم

احترام خودتونو زیاد کنید نه کم

حق با همسرتونه 

دو لایه ماسک بزنه

وقتی اومد حمام بره و لباساشم بریزین ماشین لباسشویی

احترام مادرش واجبه

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
نمیخواد غذا درست کنی به فکر خودت باش

والا گفتم امروز غذا درست کنم ببرم یا دعوتش کنم ولی وقتی یاد کاراشون میفتم و رفتارای همسرم میبینم میگم زهرمار بخورن بهتره انقد درحقم بد کردن

اگه خانوادش در جریان شرایط شما هستن اصلا نباید انتظار داشته باشن

همسرتون هم میتونه منطقی بگه الان شرایطمون خاصه انشالله چندروز دیگه میایم دیدنتون 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باشم شام دعوتش می کنمغذای فرداشم بهش می دماحترام خودتونو زیاد کنید نه کمحق با همسرتونه دو لایه ما ...

میخواستم اینکارو بکنم ولی رفتار همسرم دیدم پشیمون شدم ولشون کن همشون برن بدرک آنقدر درحقم بدی کردن

اگه خانوادش در جریان شرایط شما هستن اصلا نباید انتظار داشته باشنهمسرتون هم میتونه منطقی بگه الان شرا ...

نه عزیزم نمیدونن هیچکس نمیدونه و من خیلی سختی کشیدم خیلی ها دردیه ک نمیشه ب کسی گفت 

حالا چند روز دیرتر مادرشو ببینه آسمون ب زمین میاد؟ 

به همسرت بگو اگه رفتی و مریض شدم من میدونم و تو

بهش گفتم ولی مردا رو میشناسی ک اونم این مدل مردا رو فک میکنن آسمون دهن باز کرده خانواده اینا افتادن از آسمون پایین منم دیگ محلش نمیزارم خواست بره نخواست نره ولی رفت میذارمش تو قرنطینه حالش جا بیاد😁