2777
2789
عنوان

عفونت واژن

298 بازدید | 27 پست

خانما اندومتریوز و چسبندگی لگن دارم پریودم امروز تموم میشه،بعضی ماها روزای آخر به نواربهداشتی پد کلا همه چی حساسیت دارم و عفونت میگیرم الانم شدیدا لگنم درد میکنه قرص ندارم توخونه،کسی فعلا راه حلی واسه عفونت داره تا برم قرص بگیرم؟با سرکه هم خودموشستم تاثیر نداشته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم درگیرشم دکتر دو تا پماد با یه فلوکونازول ۱۰۰۰ داد بهم خیلی بهتر شدم ی راه دیه ام هس شنیدم خیلی خوبه شب ک میخوابی عسل بریز رو نوار بهداشتی بذارش تا صب صب ک بیدار شدی درش بیاری س چار شب این کار و کنی شنیدم خوبه 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
ساده

من قبلا مشبک میذاشتم عفونت میگرفتم . بعدش ساده گذاشتم ولی روزای اخر که خونریزی کم بود دیر به دیر عوض میکردم . بازم عفونت گرفتم . الان چن  ساله ساده میذارم . زودم عوض میکنم . دیگه خداروشکر  مشکلی نداشتم . روزای عادی ام شورت نمیپوشم دیگه . البته احتمال داره به مارک نوارم حساسیت داشته باشی

البته همه رو امتحان کردم ولی ۲روز آخر هرچی میذارم خارش و عفونت میگیرم

اون دو روز آخر رو از پارچه نخی استفاده کن 

برای عفونت از آویشن و بابونه استفاده کن دو روز پشت سر هم بخور خوب میشی 

یه قاشق آویشن یه قاشق بابونه 

اگر پنیرک هم داشتی یه قاشق هم پنیرک اضافه کن همه رو با هم دم کن یه بار صبح یه بار ظهر و یه بار هم قبل از خواب بخور

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
منم درگیرشم دکتر دو تا پماد با یه فلوکونازول ۱۰۰۰ داد بهم خیلی بهتر شدم ی راه دیه ام هس شنیدم خیلی خ ...

بله منم دکتر فلوکونازول بهم داده بود اماالان تموم کردم،فعلا پونه دم کردم