2777
2789
عنوان

زني كه خرج نداره عرج نداره

739 بازدید | 24 پست

بچه هاي قديمي يادتون يه تايپيك با همين اسم بود؟؟؟

بيايين با هم حرف بزنيم 

چقدر خوب بودن همه مي اومدن حرف ميزدن و 

هيچ وقت حوصلمون سر نميرفت😭😭😭

از هر دري حرف ميزدن😍😍😍

حوصله ام خيلي سر رفته 😢😢😢

سه روز خونه مامانمم ابله مرغون گرفتم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدا شورتاش همیشه پاره بود و لباس زیراش همیشه کش،دررفته

همیشه به همونا قناعت کرد تا خرج نتراشه،برا شوهرش

ولی،شوهرش براش یه هوو اورد که بیا و ببین که الان لباس،زیراش از مال منو شما قشنگتره

پس،راسته زن خرج نداشته باشه ارج نداره😐

من مامان شدم🥲

دقیقا موافقم

میگن دو برادر بودن که برای کار به یک کشور دیگه میزن. برادر اولی وقتی پول میفرستاد زنش همه رو خرج رسیدگی به خونه و زندگی میکرد و کلی قناعت بیش از حد

ولی برادر دوم‌که پول میفرستاد خانمش اون پول رو خرج رسیدگی به خودش میکرد و روز به روز جوونتر و شیکتر میشد. تا اینکه دو برادر برمیگردن. با پول و وضع خوب

برادر اولی بهترین جای شهر خونه میخره و میبینه تیپ و قیافه زنش به اون منطقه و خونه نمیخوره. حق و حقوقش رو میده و طلاق و گرفتن زن جدید

اما برادر دوم که میاد میبینه به به زنش چی شده‌ میگه این منطقه و این خونه در شان زنم نیست. میره بهترین منطقه خونه میگیره و با کلی امکانات و زنش رو حلوا حلوا کنون میبره اون خونه

عزیزم زنی که خرج نداره ارج نداره

: یه پسری شهر کار میکرده یه بار پیاز میفروشه پولشو برمیداره میاد دهاتشون یه زن میگیره سوار خرش میکنه ببره شهر .سر راه میرسن به یه رودخونه .میگه بیا پایین رد شیم .دختره میگه من میترسم میگه خودتو لوس نکن بیا بریم بابا یه بار پیاز خرج کردم تا تورو گرفتم.... دختره میگه یه چیزی جا گذاشتم برمیگرده میره خونش و خودشو میزنه به مریضی پسره حکیم میاره و دوا میخره و مجبور میشه کلی چیز میز بفروشه تا خرج دوا درمون کنه و چند تا گاو قربونی کنه خرج مهمون بده که برا عیادت اومدن و این چیزا دختره خوب میشه دوباره میاد باهاش بره میرسه به همون رودخونه پسره میگه پاتو تو آب نزنی هاااا بیا سوار کولم شو ...همه زندگیمو خرجت کردم تا خوب شدی!!!!!!!!