یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکالی نداره دوست نداره خوب،دختر منم خیلی میوه هارو اصلا نمیخورد،آب میوه،زرده تخم مرغ،غذا،موز هبچی نمیخورد،کمکم خوب شد انقدر لاغر بود هرجا میرفتم همه بهم متلک میگفتن،الان ماشاالله ۱۷۳ قدشه،هیکلشم درشته،وقتی برای سنجش هوش کلاس اول بردمش گفتن از نظر هوشی دوسال از هم سینهاش جلوتره،حرص نخور
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بچه های من میوه تابستونه دوست دارن زمستون وپاییز همش خراب میشه و نمیخورن
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
هرچی بزرگتر شد بهتر شد،تو مهد،یا وفتی پیش دوستاش میزاشتم میدید اونا میخورن کم کم یاد گرفت،اصلا نگران نباش تو فقط میوه خورد کن بزار رو میز اصلا نگو بخور،کم کم خوب میشه، من حتی هوج و کرفس و بروکلی و گل کلم هم خورد میکردم میزاشتم رو میز اوایل اصلا نگاه نمیکرد بعد میدید من یا پدرش میخوریم اونم کم کم از رو کنجکاوی شروع کرد
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
یه هفته بستری بود بیمارستان اتفاقا واقعا غدا نبود در دسترس ولی لب نزد باورت میشه
بعضیها ژنشون اینجوریه میوه خور نیستن من خودم میوه دوست ندارم ولی همسرم میوه خیلی دوست داره بچه هام هم یکیش به من کشیده میوه نمیخوره یکیش به همسرم کشیده عاشق میوه ست
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست