2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز توی سایت حساب کاربری فعال کردم که یکم اینجا شاید کسای مثل من باشن وبهم دلداری بدن که البته دل داری که بهم ندادن هیچ کلی اشکم دراوردم وبهم بدوبیارگفتن خیلی حرفای زدن که هیچ وقت اون ادما روحلال نمیکنم ونمیبخشم

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

چون ریسک سقط بالا بود برای امنیو سنتز خیلی میترسدم این بارداریم ازدست بدم خداپدردکترم بیامرزه خیلی زن خوب مهربان خیلی با من همسرم صحبت کردن که باید آمنیوسنتز انجام بدم چون مشکل دهانه رحم داشتم وباید هرچه زود تر دهانه رحمم میدوختم 

جواب آزمایش واس سندروم دان 1در چند بود؟؟؟برای من 1 در 850بود چند سالته؟؟

۱در۵۰۰بود اگر اشتباه نکنم باید ازمایشم نگاه کنم 

وگفتن98درصددخترم سالمه وبعدازاون بستری شدم برای دوخت دهانه رحم وبااین که سرکلاژ شدم همچنان دهانه رحم کوتاه میشد وباز ازهفته 22هیچ امیدی نداشتم چون از25سانت طول دهانه رحمم رسیدبه10سانت وفانلینگ شد درد های زایمانی داشتم روزانه کلی دارو سوزن شیافت استفاده میکردم