2777
2789
عنوان

خروپف شوهر😫

205 بازدید | 17 پست

خروپف درمان داره؟ کسی بوده با عمل خروپفش خوب بشه؟ 

خسته شدم دیگه یه مدته شدید شده قبلا اینجوری نبود دیگه جوری شده یه شبایی بالشم رو برمیدارم میرم اتاق دیگه ....خودش هم ناراحته ولی نمیدونم چی خوبه واسه درمانش

تجربه ای دارید؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله میگن درمان داره اما من دیگه عادت کردم

درمانش چیه؟ من نمیتونم عادت کنم چون به صدا حساسم اینم الان شدید شده باز خفیف بود میشد تحمل کرد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
پولیپ بینی داره باید عمل کنهمامان منم داشت عمل کرد خوب شد

اره پولیپ داره یه بار مجرد بوده میخواسته عمل کنه نشده ... واقعا با عمل پولیپ خوب میشه دیگه خروپفش؟؟

بخدا قسم یساعت تحمل نمیکنم و رودرواسی ندارم با احدی مجبوری خودت عذاب بدی! جاتون جداکن خودش اگر مهم ب ...

والا الان یه مدته هی نصف شب ها میرم جدا میخوابم ولی خسته شدم دیگه .... 

درمان داره بره دکتر خوب هم نشه احتمالا کمتر میشهیا پولیپه یا آلرژی

دکتر گوش و حلق بینی بره؟

درمانش چیه؟ من نمیتونم عادت کنم چون به صدا حساسم اینم الان شدید شده باز خفیف بود میشد تحمل کرد

دقیقا نمیدونم میگن عمل داره 

من شنیدم اگر بالش نذارن کمتر میشه خروپفشون 

شوهر من که میگه اذیتم بدون بالش حالا شما امتحان کنید 

دقیقا نمیدونم میگن عمل داره من شنیدم اگر بالش نذارن کمتر میشه خروپفشون شوهر من که میگه اذیتم بدون با ...

فرقی نداره همه جوره خروپف رو داره 🥺همش میگم چرا قبل عروسی نگفتی ، البته قبلا به این شدت نبود الان شدید شده انگار تو خواب نفسش چند ثانیه قطع میشه میترسم

هم دردیم

چیکار میکنی شب ها؟ من دیگه نابود شدم حالا خودم به کنار به خاطر این نمیتونم جایی بخوابیم یا تو سفر با کسی باشیم که مبادا مزاحم بقیه بشه 😭