2777
2789
عنوان

یادم نرفتی

119 بازدید | 16 پست

الان دو روزه نیستی!

سابقه داشته ها..

ولی کجایی ببینی قلبم درد میکنه:)

کجایی ببینی نفسم راحت بیرون نمیاد:)

کجایی ببینی دارن اذیتم میکنن:)

کجایی ببینی از وقتی رفتی روز و شبم شده خودزنی:)

کجایی ببینی دارم برات میمیرم:)

تو فراموش نکردنی ترین اتفاق زندگیمی

چون باهات زندگی کردم..

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

جدا شدی؟

پنج سال باهم بودیم

نامزد شدیم

رفت...

دلم خیلی گرفته

خیلی حالم بده انقدر بد که...

من باهاش زندگی کردم:)

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده عزیزم مگه نامزد نبودین؟

اره عزیزم

ببین عقد عقدمه یعنی قرار بود باشه

عصبی شده بود سر هرچیزی دعوا راه مینداخت اخرشم میگفت ببخشید از دوری زیاده دلتنگم 

این اخریا سر یه ایموجی لبخند کلی فوش داد و دعوا کرد

منم بهش گفتم یا درست شو یا برو کلی باز فوش و دعوا رفت

پنج سال باهم بودیمنامزد شدیمرفت...دلم خیلی گرفتهخیلی حالم بده انقدر بد که...من باهاش زندگی کردم:)

واااای خدایا 

اروم باش عزیزم انشالله درست میشه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

اره عزیزمببین عقد عقدمه یعنی قرار بود باشهعصبی شده بود سر هرچیزی دعوا راه مینداخت اخرشم میگفت ببخشید ...

باهم زندگی هم میکردین ینی پیش هم بودین این مدت؟کلا تموم کرد ینی ؟فک نکنم گلم نگران نباش نرفته برمیگرده

باهم زندگی هم میکردین ینی پیش هم بودین این مدت؟کلا تموم کرد ینی ؟فک نکنم گلم نگران نباش نرفته برمیگر ...

ما پنج ماه تو یه خونه بودیم باهم 

اره فکر کنم...نمیدونم گفت میام تهران میکشمت

تابستون هم گفته بود تمومه بعد صبح پاشدم دیدم کنارمه مثلا سورپرایز کنه 

نمیدونم گفت این سری تمومه

چی درست بشه فقط بمیرم راحت شم

شاید برگشت امیدت و از دست نده توکل کن

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

چجوری بریم مشاوره اون ی شهر دیگست تازه الان جدا شدیم

خب آنلاین انجام میدادین مگه نمیگی پیش هم بودین ی مدت کاش می‌رفتین هنوزم دیر نشده اگه هم میبینی آدم ثابتی نیس بزارش کنار سخته ولی میشه بزارش کنار فقط

شاید.‌.خوبه دیگه

امیدت و از دست نده برم نگشت آخر دنیا ک نیست زندگی ادامه داره...