2777
2789
عنوان

دارم‌ روانی میشم به خدا

215 بازدید | 26 پست

شوهرم امروز قرار بود بره دکتر واسه گوشش بعد یه دفعه اومد خونه گفتم پس کجا با عجله داشت میرفت گفت واسه گوشم دکتر میخوام برم گفتم هزار بار رفتی وایستا یکم قرصتو بخور بعد گفت نه میگن خوبه این فلان گفتم کی گفت همه فهمیدم کی گفته گفتم وقت گرفتی گفت خواهرم گرفته گفتم با کی میری گفت تنها بعد اون خواهرش زنگ زد فهمیدم خودشه بقران گفت الان میام شب رفتیم خونه مادر شوهرم حالا ۲ ساعته با شوهرمم دیدم خواهر شوهرم میگه منم با شوهرت رفته بودم 😳 حالا علت داره چرا ناراحتم الان میگم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونین چرا ناراحتم هر وقت میخواد بره دکتر هر چقدر میگم بذار باهات بیام عصبانی میشه میگه نه یا با دوستاش میره همیشه هم هر کاری کرده از دهن اینو اون میشنوم بعدشم چرا منو نبرد چرا ازم پنهون کرد چرا خواهرش رفت 😭 توروقرآن درکم کنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفم میزنم عصبانی میشه گفتم اینا حقمه بدونم اون جایگاهش انقدر نیست تو زندگیم من تو خونه باشم ولی اون باهات بیاد فقط این نیست همیشه خدا کاراش همینه انقدر دوست دارم برم خونه پدرم 😭 خسته شدم از این همه بی توجهی بی ارزشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چ فرقی داره با کی میره دکترگیر الکی نده

چرا فرق داره الان تو به شوهرت بگو بیا باهم بریم بگه نه ولی با خواهرش بره چرا ؟ پس این وسط نقش زن تو زندکی چیه فقط بشور بساب فقط دکترش نیست همه کاراش اونطوریه آخه در تعجبم اینی که قبول نمیکنه با کسی بره چرا با خودش برده پس چرا من نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا فرق داره الان تو به شوهرت بگو بیا باهم بریم بگه نه ولی با خواهرش بره چرا ؟ پس این وسط نقش زن تو ...

منم به شوهرم میگم باهام نیا دکتر 

چون غر میزنه خوصلشو ندارم.

شماهم ببین اشتباهت کجا بوده که ترجیح سوهرت اینه

منم به شوهرم میگم باهام نیا دکتر چون غر میزنه خوصلشو ندارم.شماهم ببین اشتباهت کجا بوده که ترجیح سوهر ...

من اصلا تا حالا با شوهرم دکتر نرفتم چون نذاشته تا ببینه چطوره رفتارم حق میدم درکم نکنی چون شاید تابحال درد منو نکشیدی بدونی وقتی همه کارای شوهرتو از اینو اون میسنوی چه حس بدی داره از خدا میخوام هیچ زنی تو جایگاه من قرار نگیره چون ابنجور شوهرا سر خود هستن و فکر میکنن هیچ اشتباهی تو زندگی ندارن و عقل کل هستن از اول نامزدی اینطور بود کل خانوادش این فرمی هستن من چیزی زیادی ازش نخواستم ولی حیف که شوهرم نمیفهمه همش قول میده از فردا خودمو درست میکنم ولی بدتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی بابا چرا انقدر تو رو ناراحت میکنن؟درکم خوب چیزیه تو مثلا تحت مراقبت و درمانی اصلا نب ...

توروقرآن حق دارم یا نه آخه چرا این کارو میکنه با من 😔 اصلا دوست دارم برم خونه بابام طلاق بگیرم از این همه بی توجهی خسته میشم همش واسه مردم خوبه اصلا نمیفهمه چه وظایفی در مقابل زن داره باید این حق رو به من بده ولی نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروقرآن حق دارم یا نه آخه چرا این کارو میکنه با من 😔 اصلا دوست دارم برم خونه بابام طلاق بگیرم از ا ...

اره عزیزم حق داری 

تو یه ساختمونید درسته؟

احتمالا خواهرشم به زور رفته باهاش 

ناراحت نشو زیاد حق داریا ولی ول کن 

بی محلی کن به شوهرت ببین چطور سمتت میاد 

اره عزیزم حق داری تو یه ساختمونید درسته؟احتمالا خواهرشم به زور رفته باهاش ناراحت نشو زیاد حق داریا و ...

ای خواهر آره عزیزم یه جا هستیم به گفته شوهرم به زور رفته باهاش ولی برام مهم نیست دعوای حسابی شد قشنگ ارزشمو فهمیدم پیش شوهرم که دیدم ارزش ندارم خانوادشو پیشش با ارزش ترن ابجیمم گفت گفتش که محل نذار خودش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خواهر آره عزیزم یه جا هستیم به گفته شوهرم به زور رفته باهاش ولی برام مهم نیست دعوای حسابی شد قشنگ ...

آره عزیزم مردا عین طناب میمونن ولشون کنی میچسبن بهت 

یجا موندن هم سخته واقعا 

از این دلخوریای ریز خیلی پیش میاد بین خانواده ی شوهر و یا زن و شوهر 

اگه میتونید خونتونو جدا کنید اعصابت خیلی آروم میشه 

آره عزیزم مردا عین طناب میمونن ولشون کنی میچسبن بهت یجا موندن هم سخته واقعا از این دلخوریای ریز خیلی ...

آره تشنه محبت هستن و تشنه اونکه کسی محل نده بهشون آره یه جا موندن سخته ولی اخلاق و طرز فکر بد بدتر از خدا میخوام حل بشه مشکلاتم و اونی هم که باعثشه سر عزیزش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره تشنه محبت هستن و تشنه اونکه کسی محل نده بهشون آره یه جا موندن سخته ولی اخلاق و طرز فکر بد بدتر ا ...

دقیقا 

والا چی بگم 

حق داری 

حالا یجوری سازش کن تا بعدا انشالله مستقل میشید 

حرفم میزنم عصبانی میشه گفتم اینا حقمه بدونم اون جایگاهش انقدر نیست تو زندگیم من تو خونه باشم ولی اون ...

سلام عزیزم من همونیم که شنبه پانکچرکردم احوال همومیپرسیدبم اپن یکی اکانتم تعلیقم کردن این اکانت دیگمه بنظرم زیاد پاپیچش نشو شوهر منم گاهی با پیچ گوشتی باید بگه کجا می‌ره ولی برای دکتر من دلم نیست برم باهاش بزور منم می‌بره خخ