شوهرم امروز قرار بود بره دکتر واسه گوشش بعد یه دفعه اومد خونه گفتم پس کجا با عجله داشت میرفت گفت واسه گوشم دکتر میخوام برم گفتم هزار بار رفتی وایستا یکم قرصتو بخور بعد گفت نه میگن خوبه این فلان گفتم کی گفت همه فهمیدم کی گفته گفتم وقت گرفتی گفت خواهرم گرفته گفتم با کی میری گفت تنها بعد اون خواهرش زنگ زد فهمیدم خودشه بقران گفت الان میام شب رفتیم خونه مادر شوهرم حالا ۲ ساعته با شوهرمم دیدم خواهر شوهرم میگه منم با شوهرت رفته بودم 😳 حالا علت داره چرا ناراحتم الان میگم
یه چیزایی یادم میاد 😂 از سرما نگو خواهر 😪 دو هفته هست درگیرشم اولش گرفتم خوب شد سبک بود بعد ۱۰ روز بازم اومد یه روز بود ولی مرگو جلو چشام دیدم ۲ هفته هست بعد اون روز هنوز سینم گلوم گوشم درد میکنه بببین تا میتونیییییی دمنوش بخور
عه تویی دختر الان متوجه شدم میگم این چرا جواب منو نداد چون ازت پرسیدم پریود شدی یا نه ؟ مال من داره شروع میشه البته فعلا رنگش عوض شده راستی بهت کارت جنین دادن؟
عه تویی دختر الان متوجه شدم میگم این چرا جواب منو نداد چون ازت پرسیدم پریود شدی یا نه ؟ مال من داره ...
غه واقعا داری پری میشی 😃😃یعنی منم این روزا میشم نه بهم هیچی ندادن فقط گفتن شش تا جنین دارم من 28ام شدم اون دفعه یعنی باز همون روز میشم بنظرت خیلی میترسم دیر نشم گفتن بهم پاک شدم برم سونو
غه واقعا داری پری میشی 😃😃یعنی منم این روزا میشم نه بهم هیچی ندادن فقط گفتن شش تا جنین دارم من 28ام ...
آره دارم میشم خودمم شادی کردم😂🤣 آره بابا میشی مگه به ۲۸ چقدر مونده شاید منم تا اونموقع جلو پریودم بازشه ببین فقط استرس نداشته باش ما بیشتر راهو رفتیم راستی وقت منم ۲۷ هستش
سلام پریود شدی ؟ من شدم امروز روز ۲ بود گفتش خراش میدم برات چون به تعطیلات عید هم میخوره انتقالمم میمونه فروردین که کاشتمم میوفته خدا بخواد ۱۰ اردیبهشت 😏😒 گفت جنینات کمه باید یه کاری کنیم شانست بره بالا اول خدا بعد دکتر