2821
2789

یا عزیز ذولعز والاقتداذ اعزنی 

سرچ کنید میاره عبارت اصلی براتون.

برا جذب نیست دوازده مرتبه برا عزیز بودنه.

من نتیجه دیدم از این آیه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یا عزیز ذولعز والاقتداذ اعزنی سرچ کنید میاره عبارت اصلی براتون.برا جذب نیست دوازده مرتبه برا عزیز بو ...

در رابطه با کسی که دوسش دارین؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یا عزیز ذولعز والاقتداذ اعزنی سرچ کنید میاره عبارت اصلی براتون.برا جذب نیست دوازده مرتبه برا عزیز بو ...

الان با همین یعنی؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

در رابطه با کسی که دوسش دارین؟

من هر وقت دواده مرتبه خوندم از اعماق قلبم بوده برا شخصی که رو برو شدم و ملاقات داشتم باهاش عزیز بودم خودم شگفت زده شدم. البته نباید انتظار معجزه داشت.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

من هر وقت دواده مرتبه خوندم از اعماق قلبم بوده برا شخصی که رو برو شدم و ملاقات داشتم باهاش عزیز بودم ...

مرسی عزیزم 😍❤️

من این هفته برم  میخونم خبرشو بهت میدم

مرسی عزیزم 😍❤️من این هفته برم میخونم خبرشو بهت میدم

انشاالله.❤️

2825
2823
2791
2779
2792