2777
2789
عنوان

حرف بزنیم از دغدغه هامون

121 بازدید | 24 پست

بیاید سیاسیش نکنیم از وقتی پشت کنکور شدم روزی هزار مرتبه مسئولین رو فحش میدم واجب شده برام اگع فحش ندم انگار وظیفمو انجام ندادم پس ولش کنیم اعصابم بهم میریزه .

خودم 18 سالمه نه خونه زندگیمون درسته نه وضعیت مالی و نه خانواده درست حسابی آینده درس و دانشگاه و کار خودمم بزرگترین دغدغم شده حتی وضعیت لباسامم درست نیست سالی یکبار به زور مانتو میخرم ، شلوار ندارم ، شلوار میخرم ، کفش ندارم ..... اووووووووو☹️ این چرخه ادامه دارد...

جای شکرش هست که ....هزینه کاشت ناخن و مژه و ترمیم و ژل و پدیکور و مانیکور و اکستنشن ندارم 

جای افتخارشم هست تو جامعه‌ای که فقط کافیه یکم دلبری کنی تا ماشین و ویلا بندازن زیر پات هنوز رو پای خودم وایستادم با کنکورم ادمینی میکنم هزینه دندانپزشکی مو دربیارم ... 

دغدغه تون چیه و چند سالتونه ؟ کی ساپورتت میکنه 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

دغدغم دانشگاس ک ازاد میخام برم

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور هعی خداکنه قبول شم💔

کنکور همه مونو دسته جمعی به گ‌ا داده

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

کنکور هعی خداکنه قبول شم💔

چرا فک میکنی کنکور همه چیزه؟؟؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

همین الان درمورد دغدغه ی الانم تاپیک زدم🥲

عاشقی؟😂🤭

چرا فک میکنی کنکور همه چیزه؟؟؟

برای بعضیا تنها راه نجات کنکوره 

آره واقعا کنکور روح و روان ادمو نابود میکنه..خیلی درکت میکنم..

🥺♥️

مرسی ، فشار خود درسا یک طرف ، هزینه ها یک طرف

عاشق که هستم ولی الان دلتنگم

چه دغدغه‌ی شیزینیه همینطور نیست؟