2777
2789
عنوان

باردارم کمک میکنید؟

214 بازدید | 19 پست

سلام،من باردارم اولین روز آخرین پریودیم 21آبان بود.طبق محاسبه هفت هفته باید باشم، ولی وقتی رفتم سونو پنج هفته دیده شد. و دکتر گفت بیست روز دیگه دوباره سونو بریم. که قلبش تشکیل شده باشه، به نظرتون این تفاوت عادیه؟ یا جنین رشد نکرده؟ و اینکه زیر دلم گاهی یکم درد میگیره ولی لک بینی ندارم، دکتر بهم شیاف پروژسترون داد ولی توی نت نوشته درصورتیکه سابقه سقط ندارین و لک بینی هم ندارین استفاده نکنین. حالا موندم چیکار کنم؟

عادیه 

ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مصرف سیکلوژست هم به دکترت اعتماد کن 

ایشون چند سال درس خونده و تخصص و تجربه داره

حتما یه چیزی میدونسته که تجویز کرده 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

انشاالله رشد ميكنه

من دوبار مثل شما شدم و سقط كردم رشد نكردن

ولى ديدم كسايى كه ١٠ روز جنينشون از  پرى كوچيكتر بوده انشاالله واس شما هم همينطوره

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

عزیزم تا دو هفته اختلاف مشکلی نیست. نی نی منم دو هفته تفاوت داره. و شیاف رو من شنیدم اگه بچه سالم باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه براش و مانع سقط میشه ولی دور از جون مشکلی داشکه باشه باعث سقطش میشه. دکتر اول بار به من داد گفت اگر زیر دلت درد داشتی بخور

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من ٥ هفته رفتم سونو چيزي ديده نشد لكه بيني داشتم دكترم گفت يا طبيعي يا سقط ولي خوب خداروشكر چيزي نبود ٩ هفته رفتم همه چي خوب بود

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
عزیزم تا دو هفته اختلاف مشکلی نیست. نی نی منم دو هفته تفاوت داره. و شیاف رو من شنیدم اگه بچه سالم با ...

شیاف و بخوری؟😨😨😨😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”