2777
2789
عنوان

معجزه پر پشت شدن موی ارثی😌🌱❤️

1234 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام من موهام قبل از بلوغم خیلی پر پشت بود موهای لخت پر پشت براقی داشتم 

ولی بد بلوغم ارثی که باید میرسید رسید بهم 🥲😑(کم شدن تراکم مو) موهام ضعیف شد کم مو واقعا خیلی برام عذاب اور تا الان که بیست سه سالمه 

ولی الان نزدیک یکی دوماهی میشه که هر دو روز درمیون یک ساعت قبل حموم روغن جوجوبا روغن کندش روغن بادام میزنم به کف سرم بعدش مبرم حموم الان یه عالمه موی کرکی دراوردم فقط نمبدونم چجوری باید ضخیم شن

راسی روغن رزماری هم شنیدم عالیه اونم میخام بگیرم

شامپومم شامپو کندلوس که از عطاری تهیه کردم خیلی شامپوی خوبیه بخاطر گیاهی بودنش میگم

شما اگه تجربیاتی مثل من دارید بگید استفاده کنیم

اونایی که موهاش ارثی کم پشته نظر بدن😌🙏🏻

لایک 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شامپو سیرسیاه پرژک رو تستی خریدم فکر نمیکردم بعد ازاونهمه شامپوی خوب و گرون ، اینجور جواب بده 

ریزش موهام بشدت کم شده

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

تنوع روغنا رو زیادتر نکن شاید خدای نکرده بهت نساخت . رویش موهای کرکی خیلی مهمه  همین روغنا رو ادامه بده کم کم ضخیم میشن .ضمنا شاید اولش ریزش بده ولی نگران نباش کم کم خودشو پیدا میکنه

قرص پریورین برا ریزش ارثی و هورمونی عاااالیه ولی متاسفانه قیمتش خیلی بالاست قرص فیتو هم برا ریزشی ک در اثر کمبود مواد معدنی و استرسه عالیه اون باز قیمتش بصرفه تره من یکماه دارم میخورم و ریزشم خیلی کم شده در کنارش روغن میله هم میزنم ک فوق العادست اینایی ک گفتم محصولات عالی هستن ولب متاسفانه همه قیمتاشون بالاست ولی خب می ارزه ک آدم کچل نشه دیگه

قرص پریورین برا ریزش ارثی و هورمونی عاااالیه ولی متاسفانه قیمتش خیلی بالاست قرص فیتو هم برا ریزشی ک ...

منم فیتو مصرف کردم ریزشش رو قطع کرد 1900گرفتم ولی اون یکی رو اولین باره اسمشو میشنوم

تنوع روغنا رو زیادتر نکن شاید خدای نکرده بهت نساخت . رویش موهای کرکی خیلی مهمه همین روغنا رو ادامه ...

اره فعلا از اینا نتبجه گرفتم میگن خیلی باید صبور باشی که نتیجه بگیری حداقل باید یکسال صبر کنم و همینجوری ادامه دار باشه

قرص پریورین برا ریزش ارثی و هورمونی عاااالیه ولی متاسفانه قیمتش خیلی بالاست قرص فیتو هم برا ریزشی ک ...

واقعا اطلاعات خوبی دادی مرسی عزیزم

اره واقعا گرونن قیمتاشو از گوگل سرچ کردم دیدم

اره فعلا از اینا نتبجه گرفتم میگن خیلی باید صبور باشی که نتیجه بگیری حداقل باید یکسال صبر کنم و همین ...

یک موردم بگم که طبع روغنا رو حواست باشه اگه این روغنائی که داری استفاده میکنی طبعشون گرمه باید با نزدیکتر شدن فصل گرما یواش یواش با روغنای سردتر جایگزینشون کنی چون روغن گرم تو فصل گرما ریزش میده

یک موردم بگم که طبع روغنا رو حواست باشه اگه این روغنائی که داری استفاده میکنی طبعشون گرمه باید با نز ...

جدی اینو نمیدونستم شاید بخاطر ابنکه هوا سرد نتیجه گرفتم

درواقع من طبعم گرمه

وقتی به کف سرم دست میزنم داغه هم اینکه چربه