2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لب تزریق نکردم اولین بارم بود کلا تو عمرم فیلر زدم بنظرم واقعا دردش زیاده با اینکه من تو درد سوسو ...

اها مبارکتون باشه 

فیلر چونه که زدید باعث شد غبغب تون کمتر دیده 

بشه ؟

منم خیلی به فکرشم که برم 

اها مبارکتون باشه فیلر چونه که زدید باعث شد غبغب تون کمتر دیده بشه ؟منم خیلی به فکرشم که برم

ممنونم عزیزم اره بهم گفت سی تا چهل درصد غبغب رو کاور میکنن واقعا همینطورم شد

ممنونم عزیزم اره بهم گفت سی تا چهل درصد غبغب رو کاور میکنن واقعا همینطورم شد

سلام گلم شما تازگی فیلر چانه زدین الان چطور شده؟

من تازه امروز زدم خیلی درد دارم و سفت شده الان میخوام بخوابم بشدت اذیت میکنه و دردناکه

واسه شماهم همینطور بود؟؟

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
سلام گلم شما تازگی فیلر چانه زدین الان چطور شده؟من تازه امروز زدم خیلی درد دارم و سفت شده الان میخوا ...

سلام ارررره درد داشت تا چند روز الانم دست میزنم درد میگیره کلا دردش طبیعیه نگران نباش هر چی بگذره کمتر میشه برای منم سفته عین سنگ

سلام ارررره درد داشت تا چند روز الانم دست میزنم درد میگیره کلا دردش طبیعیه نگران نباش هر چی بگذره کم ...

وای دقیقا واسه منم ۴ روزه گذشته ولی همچنان سفت و دردناکه

موقع حرف زدن یا غذا خوردنم کش میاد بدتر درد میگیره

وای دقیقا واسه منم ۴ روزه گذشته ولی همچنان سفت و دردناکهموقع حرف زدن یا غذا خوردنم کش میاد بدتر درد ...

ولی ببین هر چی میگذره جا میفته قشنگ تر میشه میگی به دردش میارزید😁

من بار اولمه زدم به دکترم گفتم نمیخوام زیاد تیز باشه تو چشم بیاد

گرد زد،الان همش احساس میکنم جذب شده انگار فرقی نکردم

شما لب هم زدین؟؟

من بار اولمه زدم به دکترم گفتم نمیخوام زیاد تیز باشه تو چشم بیادگرد زد،الان همش احساس میکنم جذب شده ...

من دوست داشتم تیز بشه یکم چون صورتم گرده دوست داشتم یه کم جمع بشه انحنای صورت دست بزن ببین چقدرش مونده برای من دست میزنم هست نه من لب نزدم

من دوست داشتم تیز بشه یکم چون صورتم گرده دوست داشتم یه کم جمع بشه انحنای صورت دست بزن ببین چقدرش مون ...

دست میزنم هنوز سفت هست ،حسش میکنم ولی بنظرم هیچ تغییری نکردم