2777
2789
عنوان

لطفا یه راهنمایی کنین

63 بازدید | 9 پست

سلام اجیای گلم خوبین؟ 

اعیادتون مبارک 

من یه آدم خیلی منظمی بودم  ولی یه چند وقتییه اصلا حوصله انحام کارای خونه رو ندارم ، دلم میخاد فقط بشینم وهیچکاری نکنم . بااینکه شوهرم خونه رو خیلی به هم میریزه ورومخمه کاراش ولی اصلا مث قبل نیستم که فوری جمع کنم ومرتب کنم . الان خیلی به هم ریخته اس خونه . به نظرتون فرداصبح چیکارکنم که سر ذوق بیام؟ ممنون .

منم اینجوری شدم قبلاً خیلی ذوق داشتم الان به خاطر شرایط مالی افتضاحی که برامون پیش اومده دیگه ذوق و ...

منم همینجور . اصلا حوصله هیچکاری رو ندارم . ازاین حالتی که الان دارم بدم میادا ولی نمیتونم از بین ببرمش . گفتم بیام اینجا شاید کسایی باشن راهکار بدن . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن قراره من بیام خونتون😁😂

جدا از شوخی.. چ میدونم والا مثلا ب این فک کن ک خونه همینجوریه یه مهمون بی خبر اومد خونتون آدم واقعا خیلی معذب و خجالت زده میشه.. یا مثلا من ک مامانم میگه خونه رو اوکی کن میگم کسی نمیاد ک اونم میگه کسیم نیاد خودمون ک داریم تو این خونه زندگی میکنیم..

نمیدونم والا..

راهکار خاصیم ب این ذهن لامصب نمیرسه دیگه..

فردا بلند شو دست و روتو بشور صبحونتو بخور یه موزیک پلی کن حین صبحونه گوش بده بعد ظرفای صبحونتو جمع کن و بریز توسینک در حالیکه داری ب ناهار فکر میکنی ک چی بپزی یه غذای اسون مث مرغ که وقت گیر نباشه انتخاب کن بعد شروع کن ب گردگیری بعد هم جارو برقی بکش سرویس رو بشور اما لازم نیس تی بکشی خودتو خسته نکن چون خونت خیلی بهم ریخته اگر فردا همه رت انجام بدی قطعن خسته کنتده س برات پس فردا یه جارو سطحی بکش و تی بکش حین کار هندزفری تو بزار و یه اهنگ شاد پلی کن و در حالیکه قر میدی کاراتو بکن چون اول و اخر دست خودتو میبوسه کسی از غیب نمیاد کمکت😂

من وقتی اینجوری میشم خونه خیلی شلخته میشه دو روز تو حجم کار سبک کارامو میکنم طی کارامم بخودم استراحت میدم و چای میخورم مثلن گاهی شستشوی سرویس و تراسمو میزارم روز دیگ یا شستن لباسامو میزارم یه روز دیگ چون وقتی حوصله نداری کلی کار بریزه سرت بی اعصاب میشی از طرفی خیلی با ارزشی وهیچی ارزش نداره خودتو خسته کنی