2777
2789
عنوان

داشتیم میخندیدیما 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 26 پست
این تاپیکو یادمه که گفت آرایشگرهحالا چی گفته ؟

گفت خواستگار ۱۷ سالم گفته شبیه سلطان سلیمانی

دقت کن سلطان سلیمان

اینم بندو اب داده

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکو یادمه که گفت آرایشگرهحالا چی گفته ؟

گفته که یه خواستگار ۱۷ ساله دارم ازم تعریف کرد گفت شبیه سلطان سلیمانی نمیدونم چی شد رابطه برقرار کردیم حالا نمیدونم شب ازدواج دستمال خونی چطور نشون بدم

فکر کن قبلا گفته بود ۴۰ سالمه خواستگار ۱۷ ساله دهرم بعد الان با اون بچه رابطه برقرار کرده

آره 

یکی بهش گفت به جرم کودک آزاری میگیرنت 🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

آره یکی بهش گفت به جرم کودک آزاری میگیرنت 🤣

😂😂😂

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
گفت خواستگار ۱۷ سالم گفته شبیه سلطان سلیمانیدقت کن سلطان سلیماناینم بندو اب داده

یعنی خانومه شبیه سلطان سلیمانه ؟؟؟

یادم نیست کاربریش ولی همون موقع حس کردم فیکه 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یعنی خانومه شبیه سلطان سلیمانه ؟؟؟ یادم نیست کاربریش ولی همون موقع حس کردم فیکه

اینجور که خودش میگفت

سلیمه آخه؟

حالا چطوری سلطان رو پیدا کنم تاپیک دیگه شو بخونم😐😂

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

گفته که یه خواستگار ۱۷ ساله دارم ازم تعریف کرد گفت شبیه سلطان سلیمانی نمیدونم چی شد رابطه برقرار کرد ...

بلا نسبت شما 

خاک بر فرق سرش بی شرم 🤦‍♀️

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

حالا چطوری سلطان رو پیدا کنم تاپیک دیگه شو بخونم😐😂

همون 😂😂

اینجور که خودش میگفتسلیمه آخه؟

احتمالا کاربر زن نماست