2777
2789
عنوان

ماماناي باردار ني ني م تكون خورده😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانجو اب انبه بخور  سمت چی بخاب  ی نیم ساعت یساعت مطمعن باش تکون میخوره برا منم دو روز پیش اینجوری شد  رفتم برا نوار قلب گفت مانجو بخور

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600  
يه چيز شيرين يا خيلي خنك بخور،دراز بكش به پهلو اروم نفس بكش ببين تكون ميخوره

عزيزم اين چيز شيرين و پهلوي چب براي ماه هاي بالاتره 

ايشون هنوز تازه تكون هارو متوجه شده و طبيعيه 

ماه بعد كم كم تكوناي بيشتر ومحسوس تري داره 

مطمئن باش ني ني تكون ميخوره يا شما خواب بودي 

يا تكوناش در حد نبض و ضربه ريز بوده 

متوجه نشدي 

مطمئن باش چيزي نيست 

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))

الان بيست و پنج هفته اي يا بيست و چهار ؟؟؟

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
همش استراحت كردم بخدا

حالا براي اينكه خيالت راحت بشه صبح برو مركز بهداشت برات گوشي بذاره صداي قلبشو بشنوي از نگراني در بيايي 

انشالله كه صحيح و سالمه